MoneyBookers (официјална тема)

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Отприлика за колку време стигнаат пари откако ќе направам withdraw на скрил, ако менува нешто картичката е visa electron од тутунска.
5-7 работни дена, а тоа зависи од тоа колку им се работи на тетките во НЛБ

Член од
18 февруари 2013
Мислења
59
Поени од реакции
14
Ја верифицирав картичка во settiings, внесов точна бројка што ми бараа, еве во credits card како изгледа

Но кога одам withdraw на тие 2 евра што ми ги зема, пак ми бара верификација.

Дали треба уште еднаш да правам верификација на истата картичка?
Треба. Направи уште еднаш мислам дека вториот пат нема да ти бара да ја внесеш точната сума. Само повлекува околу 2долари од картичката. Не отварај тикет џабе ке чекаш

Член од
6 ноември 2013
Мислења
26
Поени од реакции
7
3-5 working days ама можно е и повеќе зависи во кој ден ги повлекуваш и зависи кога банката ке ти ги достави на сметката твоја како визуелни.

Член од
29 август 2009
Мислења
131
Поени од реакции
22
dali nekoj znae kolku dena maksimum mozem da gi cuvam parite vo skrill ?

Член од
29 август 2009
Мислења
131
Поени од реакции
22
Sakam da prasam dali moze da se prefrlaat pari od paysafe ili nekoi slicni strani vo moneybook ili obratno....

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
На Skrill отворив акаунт, во моментот немав пари на сметката за ми ја верификува, следниот ден ставив пари, но кога се обидувам да веривицирам ви дојавува дека не може да се направи верификација, знае некој во што е проблемот?

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Треба. Направи уште еднаш мислам дека вториот пат нема да ти бара да ја внесеш точната сума. Само повлекува околу 2долари од картичката. Не отварај тикет џабе ке чекаш
И јас пробав но мене ми даваше цело време Унверифиед...можи некој да ми објасни зошто е тоа така?[DOUBLEPOST=1395263331][/DOUBLEPOST]
На Skrill отворив акаунт, во моментот немав пари на сметката за ми ја верификува, следниот ден ставив пари, но кога се обидувам да веривицирам ви дојавува дека не може да се направи верификација, знае некој во што е проблемот?
А мораш да имаш околу 300денари така подразбрав....епа мене сметката ми е празна :pos::pos::pos::pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Имам вишок пари на Moneybookers, околу 10 000 евра.

Ако некој сака да прави размена за кеш, нека ме контактира на ПП, само да не биде за суми помали од 500 евра.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Хохохох а пошо тука ти ме дијагностицираш а не тим психијатри само да ти кажам дека си во заблуда 100% посто, прво не сум средовечна а второ далеку сум од менопауза ( ако воопшто знајш и што значи ) :pos::pos::pos::pos::tapp::tapp::tapp: Ме изнасмеј од по сабајле :cool:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Имам 350еур на манибукерс и ги менувам за 330еур во кеш што значи тој што ке прави размена ке има профит 20еур ако некој сака да прави размена за кеш, нека ме контактира на ПП.

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Дали некој го има користено Скрил за да прими пари, испратени од друго лице од странство? Дали може да се повлечат парите со било која картица од Македонија и колку провизија ќе треба да ми земе за повлекување?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дали некој го има користено Скрил за да прими пари, испратени од друго лице од странство? Дали може да се повлечат парите со било која картица од Македонија и колку провизија ќе треба да ми земе за повлекување?
Може да се примат пари испратени од странство. Јас имам повлекувано со виза електрон од НЛБ Тутунска, парите стигнуваат за 7 дена, а провизијата што скрил ја наплаќа е 2.9 евра при секое повлекување.

Член од
6 ноември 2013
Мислења
26
Поени од реакции
7
Кој сака да прави размена од скрилл за кеш слободно нека ми пишит. Иначе ако немојт да се верифицират картичката појдете во банка прашајте или јавете се на +44 203 514 5562 ќе ви кажат до што е проблемот.

Член од
29 септември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
12
Дали има некој Skrill Prepaid MasterCard, дали скирл наплаќа за користење на картичката или за одржување на сметка и дали со неа можам да подигам пари од банкомати во Македонија или да ја користам во други држави по шопинг центри.

Kajgana Shop

На врв Bottom