Овде пишува 2.95 eвра, а кај мене во делот за повлекување пари 1.80, како порано.Има промени во Таксите. Не знам дали сега за повлекување на парите од Скрил на сметка се плаќа 3.50 евра, беше 1.80, ако некој знае сигурно нека пише.
Банката (NLB) не зема ништо. Скрил зема моментално 1.80 од целосната сума за повлекување на твоја МК сметка и тоа е тоа.А во банка накнадно колку зимаат ? мене ми рекоа 21 еуро па јас банкрот ке направам пола пари нив ке им ги дадам ? има разлика колку пари вадиш или исто е провизија?
а бидејќи ми стигнаа од фирма парите не од физичко лице требам некој данок да платам ?Банката (NLB) не зема ништо. Скрил зема моментално 1.80 од целосната сума за повлекување на твоја МК сметка и тоа е тоа.
Да не те излажам, не знам за ова.а бидејќи ми стигнаа од фирма парите не од физичко лице требам некој данок да платам ?
mislis?Не функционира за македонските сметки. Не ги издаваат за корисниците на Манибукерс од Македонија.
Не мислам, сигурен сум.mislis?
Ќе биде 2.95 три месеци од сега.Овде пишува 2.95 eвра, а кај мене во делот за повлекување пари 1.80, како порано.
Која сума ти стигна за да платиш данок?а бидејќи ми стигнаа од фирма парите не од физичко лице требам некој данок да платам ?
120 евра,барав не најдов низ темите :О[/quote]Која сума ти стигна за да платиш данок?
Прелистај назад низ темата, сто пати е дискутирано ова.