Моментална физичка состојба (слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Misery
  • Време на започнување Време на започнување
Сликава е антика неам понова...можда е година ипол - две стара.
lbreo.jpg

Без влагање у теретана...строго домашно вежбање. Сега иам стаено уште можда 6-7 кила.

аман бе само дома ? што вежбаше ваков шо си се направил баш ме интересира рутината твоја :)

аман бе само дома ? што вежбаше ваков шо си се направил баш ме интересира рутината твоја :)
Неам некоја посебна рутина на вежбање ниту пак на хранење ....склекови , вратило , стомачни , трицепси ...малце со тегови али најмалце вежбам со нив пошто ми се мала килажа. Највеќе импровизирам...на све што може да се вежба јас наоѓам начин да вежбам :). Скоро секој ден пред излагање по 45 минути минимум.

Неам некоја посебна рутина на вежбање ниту пак на хранење ....склекови , вратило , стомачни , трицепси ...малце со тегови али најмалце вежбам со нив пошто ми се мала килажа. Највеќе импровизирам...на све што може да се вежба јас наоѓам начин да вежбам :). Скоро секој ден пред излагање по 45 минути минимум.

Добар си добар..абе природен тен таков имаш или од турбо солариум :icon_mrgr:

Топ си се срендал, браво!
Добронамерна сугестија според сликава, сконцентрирај се на рамото.

BTW греота е оваа форма да не ја продолжиш во теретана

Топ си се срендал, браво!
Добронамерна сугестија според сликава, сконцентрирај се на рамото.

BTW греота е оваа форма да не ја продолжиш во теретана
Па од тогаш доста се иам фокусирано на рамо колку што можам со домашна опрема , а иначе сум размислувал да продолжам у теретана али уште сум пата пата.

Добар си добар..абе природен тен таков имаш или од турбо солариум :icon_mrgr:
Хахах никаков солариум ако ти се верува :) ..... сликава е некој месец после лето така да иам задржано нешто од боја ... блиску сум до ова али пак сум малце побел :icon_mrgr:

Еве пошто доста луѓе ми бараа моментална ситуација....ова е со срање вебкамера сега сликано апаратот пошто ми е заебан резолуција 0 али јебига...бар се гледаат раце рамо итн :icon_mrgr:
2a938tk.jpg

Иначе висина 182 ....со 80 кила....и да пијам пушам и не се држам до некој опасен режим...али сакам цигариве да ги откажам опасно.

Мезнаеш - Цигарите и било каков спорт (особено бодибилдинг) не идат заедно. Премногу проблеми прави, особено после вежбање, така да ќе биде паметно ако ги баталиш скроз. Другото и не е некој проблем, се додека е умерено.

Мезнаеш - Цигарите и било каков спорт (особено бодибилдинг) не идат заедно. Премногу проблеми прави, особено после вежбање, така да ќе биде паметно ако ги баталиш скроз. Другото и не е некој проблем, се додека е умерено.
Освен импотенција и рак го намалуваат и волуменскиот капацитет за 25%.Што значи дека ако човек трча моментално 2 км макс сега ќе истрча 2.75 км затоа што не пуши :).

Моментална состојба, инаку сум 190 цм со 80 кг, јадам многу и никако неможам да качам некое кило.
wi1y6u.jpg

Моментална состојба, инаку сум 190 цм со 80 кг, јадам многу и никако неможам да качам некое кило.
Изгледа на вратило редовно вежбаш :D Добра основа, дај си време и средена исхрана и ќе биде.

Изгледа на вратило редовно вежбаш :D Добра основа, дај си време и средена исхрана и ќе биде.
Да да вратилото ми е приоритет :) , инаку како да качам 10 кила ни ја незнам :unsure:

ако ова дома си го вежбал добде дојде во мое друштво, на почетокот и јас дома вежбав, но бев преокупиран со ABS, немав можност како да го вежбам грбот и трапезиус , затоа почнав со теретана , еве веке 3 години , никогаш не сум користел додатоци во исхраната , се си јадам , само благо не конзумирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom