Моментална физичка состојба (слики)

П

Пепси_

Гостин
Сликава е антика неам понова...можда е година ипол - две стара.

Без влагање у теретана...строго домашно вежбање. Сега иам стаено уште можда 6-7 кила.
аман бе само дома ? што вежбаше ваков шо си се направил баш ме интересира рутината твоја :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
аман бе само дома ? што вежбаше ваков шо си се направил баш ме интересира рутината твоја :)
Неам некоја посебна рутина на вежбање ниту пак на хранење ....склекови , вратило , стомачни , трицепси ...малце со тегови али најмалце вежбам со нив пошто ми се мала килажа. Највеќе импровизирам...на све што може да се вежба јас наоѓам начин да вежбам :). Скоро секој ден пред излагање по 45 минути минимум.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Неам некоја посебна рутина на вежбање ниту пак на хранење ....склекови , вратило , стомачни , трицепси ...малце со тегови али најмалце вежбам со нив пошто ми се мала килажа. Највеќе импровизирам...на све што може да се вежба јас наоѓам начин да вежбам :). Скоро секој ден пред излагање по 45 минути минимум.
Добар си добар..абе природен тен таков имаш или од турбо солариум :icon_mrgr:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Топ си се срендал, браво!
Добронамерна сугестија според сликава, сконцентрирај се на рамото.

BTW греота е оваа форма да не ја продолжиш во теретана

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Топ си се срендал, браво!
Добронамерна сугестија според сликава, сконцентрирај се на рамото.

BTW греота е оваа форма да не ја продолжиш во теретана
Па од тогаш доста се иам фокусирано на рамо колку што можам со домашна опрема , а иначе сум размислувал да продолжам у теретана али уште сум пата пата.

Добар си добар..абе природен тен таков имаш или од турбо солариум :icon_mrgr:
Хахах никаков солариум ако ти се верува :) ..... сликава е некој месец после лето така да иам задржано нешто од боја ... блиску сум до ова али пак сум малце побел :icon_mrgr:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Еве пошто доста луѓе ми бараа моментална ситуација....ова е со срање вебкамера сега сликано апаратот пошто ми е заебан резолуција 0 али јебига...бар се гледаат раце рамо итн :icon_mrgr:

Иначе висина 182 ....со 80 кила....и да пијам пушам и не се држам до некој опасен режим...али сакам цигариве да ги откажам опасно.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Мезнаеш - Цигарите и било каков спорт (особено бодибилдинг) не идат заедно. Премногу проблеми прави, особено после вежбање, така да ќе биде паметно ако ги баталиш скроз. Другото и не е некој проблем, се додека е умерено.

S

Stef Bachatero

Гостин
Мезнаеш - Цигарите и било каков спорт (особено бодибилдинг) не идат заедно. Премногу проблеми прави, особено после вежбање, така да ќе биде паметно ако ги баталиш скроз. Другото и не е некој проблем, се додека е умерено.
Освен импотенција и рак го намалуваат и волуменскиот капацитет за 25%.Што значи дека ако човек трча моментално 2 км макс сега ќе истрча 2.75 км затоа што не пуши :).

Член од
1 април 2012
Мислења
152
Поени од реакции
41
Моментална состојба, инаку сум 190 цм со 80 кг, јадам многу и никако неможам да качам некое кило.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Моментална состојба, инаку сум 190 цм со 80 кг, јадам многу и никако неможам да качам некое кило.
Изгледа на вратило редовно вежбаш :D Добра основа, дај си време и средена исхрана и ќе биде.

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
ако ова дома си го вежбал добде дојде во мое друштво, на почетокот и јас дома вежбав, но бев преокупиран со ABS, немав можност како да го вежбам грбот и трапезиус , затоа почнав со теретана , еве веке 3 години , никогаш не сум користел додатоци во исхраната , се си јадам , само благо не конзумирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom