Модниот пазар во Шутка

• Креатор на темата Креатор на темата Fasty
  • Време на започнување Време на започнување
А што мислиш во дел од бутициве од каде им е робата се е од Шутка само дупло поскапо.Сите просечни луѓе гаќите ги купуваат од пазар,од каде сакаш ти,од Орка?Никој не ти вика дека аир макс и најкот се оригинал,и самите продавачи знаат.И тие се муслимани таму,каков џигер,едино ако бил пилешки.Да не те понудија да замезите?:pos:
Да бе гаќи од пазар од оние црно-белите со риги. :D

Јас во повеќето бутици од каде што купувам на робата си има етикета дека е од Солун и не е до толку ѓубре како оние на Шутка.
Сите работи кои сум ги купил ги немам видено да се продаваат на тезгите во Шутка. Има некои бутици и таму со помодерна роба ама цените им се исти како во ГТЦ.
Едни фармерки прашав колку се викаат 1500 дури 100 ден поскапи од еден бутик во Штип.
Не изгледа го пржеа џигерите јагнешки, па мирисаше цел бутик. :pos:

Не е точно, до сега имам 2 пара купено од тој еден дуќан само за тоа пред влезот на покриениот пазар, мака немаат, ептен квалитетни се

Викав за оние на тезгите 1300 ден што се. Колку ги купи ти од бутикот?

Да бе гаќи од пазар од оние црно-белите со риги. :D

Јас во повеќето бутици од каде што купувам на робата си има етикета дека е од Солун и не е до толку ѓубре како оние на Шутка.
Сите работи кои сум ги купил ги немам видено да се продаваат на тезгите во Шутка. Има некои бутици и таму со помодерна роба ама цените им се исти како во ГТЦ.
Едни фармерки прашав колку се викаат 1500 дури 100 ден поскапи од еден бутик во Штип.
Не изгледа го пржеа џигерите јагнешки, па мирисаше цел бутик. :pos:

Гаќи да ги ебам,какви сакаат нека бидат,после ден-два носење замирисуваат на мочовина.На етикетата може што сака да пишува,али 96.4% од робата е од Турска.Фармерките може биле 1500 ама може биле Diesel Ориџинале.Па нека мириса,ќе им се пофалиш дека у кафана си бил на другарките,ќе мирисаш на џигер,нема на лајна.:)

Ништо нит сум купил, ниту сум бил таму...со кола имам поминато од некој зорт од таму и ми се згади животот (бев у некоја фабрика таму, Пекабеско или нешто такво)....
Гол има да се шетам по улица, не купувам од такви места....

Ништо нит сум купил, ниту сум бил таму...со кола имам поминато од некој зорт од таму и ми се згади животот (бев у некоја фабрика таму, Пекабеско или нешто такво)....
Гол има да се шетам по улица, не купувам од такви места....

У Џиди си бил 102.1%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom