Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
На кој сервер играте? Ајде да се соберем да играме заедно :)

Зашто неможам да играм на ниеден сервер, таман ќе се исполни мапата да почне и ме гаси и вика "Files different from server". На сите сервери така ми прави. Напраив се како шо вика у ова видео... Помош?

Зашто неможам да играм на ниеден сервер, таман ќе се исполни мапата да почне и ме гаси и вика "Files different from server". На сите сервери така ми прави. Напраив се како шо вика у ова видео... Помош?
Истото е и кај мене

ima nekoj aktiven makedonski server na teknogods ?
kako so gledam ima mnogu bez vrska serveri a i citeri mnogu osobeno preku den edinstveno na vecer ima interesna igra :)
dali ima nacin da se napraj invite na friend ili da vidi na koj server igram probav preku xfire ne ja najduva mw3

Онака, дури вчера ја симнав играва. Ама ваљда погрешно сум симнал нешто, зашто ми испадна интерактивен филм. Го изгледав, малце попукнав и тоа...

pocnav da ja igram preku Tekno, no mi koci igrata odkoga ke se vklucam na nekoj server. Pomos nesto?

pocnav da ja igram preku Tekno, no mi koci igrata odkoga ke se vklucam na nekoj server. Pomos nesto?

Што конфигурација имаш?
На кои сетинзи и која резолуција ти е?
Дали си конектиран преку ви-фи или со кабел?
Каков ти е пингот?

Има многу фактори:)

Што конфигурација имаш?
На кои сетинзи и која резолуција ти е?
Дали си конектиран преку ви-фи или со кабел?
Каков ти е пингот?

Има многу фактори:)

Dual Core 2.0ghz, 2gb Ram, Geforce 210-1gb DDR3,
1024x768, i sve toa shadow, bullet impact gi deaktivirav,
Konektiran sum preku kabel

Dual Core 2.0ghz, 2gb Ram, Geforce 210-1gb DDR3,
1024x768, i sve toa shadow, bullet impact gi deaktivirav,
Konektiran sum preku kabel

стави на 800х600 и нема да ти сецка:) 1024x768 е too much за таа графичка да лизга без проблем. И ако имаш вин 7 исклучи аеро ќе имаш више рам да искористиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom