Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
По муабетов значи ќе неам проблем јас на dual core 2.5 geForce 9400 GT so 1gb ram i 4 gb ram? Да не ја спуштам џабе,да ми одет 13 гб,мислење ?

Воопшто не би требало да имаш проблем, јас на таа конфигурација што ја спомнав во предходниот пост ја играв на High Сетинзи и ниту еднаш не ми направи проблем да ми сецка или нешто слично. Само гледај да слегнеш асална верзија на играта да не биде некоја со багови и слично, ти препорачувам да ја слегнеш Reloaded верзијата која ја има на АренаБГ, Замунда, PirateBay и секоја поголема торент страна што ја знаеш.

3290 e za pc vo jugoton . interesna informacija od prodavacot tamu deka e ukraden kamion so mw3 za ps3 i stetata e okolu 150.000 evra *vo francija*

3290 e za pc vo jugoton . interesna informacija od prodavacot tamu deka e ukraden kamion so mw3 za ps3 i stetata e okolu 150.000 evra *vo francija*

Околу 6000 копии имало во камионот мислам. Бар толкава беше бројката кажана во статијата за тоа.

Си ја играл навистина, во сиот свој сјај, на огромни мапи со 32 против 32 играчи?

А за болдот - :pos: MW3 изгледа како Супер Марио во споредба со BF3.

Ок. Тоа е твое лично мислење, но не и мое. :)
Мало потсетување дека на форумов има посебна тема за фановите на Battlefield.
Ова е тема за дискусии поврзани само со COD, така да не гледам зошто тука би се спамало се што е поврзано со Battlefield.

Ок. Тоа е твое лично мислење, но не и мое. :)
Мало потсетување дека на форумов има посебна тема за фановите на Battlefield.
Ова е тема за дискусии поврзани само со COD, така да не гледам зошто тука би се спамало се што е поврзано со Battlefield.

Не спамам, само ја цитирав твојата компарација дека BF немала игривост, што е многу погрешно.
Он топик, ја свртев кампањата, со Spec Ops сум до пола. На играва би и дал оценка 7/10, поради одличниот Spec Ops мод, и кампањата (којашто не е на ниво со претходните две игри но сепак е солидна) Spec Ops е 3x подобар овдека отколку во MW2, морам да го пофалам Survival модот, и ранкувањето. Ако ме прашате мене едино што вреди во играва и по што би се разликувала од претходните две е токму Spec Ops.
Главните забелешки за мултиплеерот и енџинот остануваат. Во кампањата има многу моменти кои би изгледале неверојатно со енџин како Frostbite 2, често може да се забележат замаглени текстури, а сенките се тапа. А за мултиплеерот - знаете и сами, а и доволно зборев по темава за него.

Abe MAster multiplero go nemas ni cepnato kako si zborubal za nego?

Ili pa ja kupi igrava?

Другар ја има, верувај мултиплеерот е потполно ист, само што има уште некој килстрик повеќе, нов вид на килстрик (исто сра*е друго паковање) и новиот Hybrid sight. А и новите мапи и новите оружја, од кои само 1-2 се баш нови, другите иако различни оружја ги делат истите карактеристики со претходниците.

Башка можеше да се види уште и пред неколку месеци за мултиплеерот, дека ќе биде скоро ист. Кажав, играва вреди само заради Spec Ops, ништо друго.

Ја слегнав BlackBox верзијата после инсталацијата ко ке бклучам играта излева could not load the 'xp' image шо е финтата ?

А не ми е јасно зашто симињате секакви срања. Тие BlackBox и самите не знаат што све кратат од игрите.
Јес да за разлика од познатите наши RELOADED, SKIDROW итн. игрите значително ги намалуваат, ама што ќар ако не ти се пушта играта и уз игра ако има 300 срања. Значи секаде по темиве читам дека разни луге за разни игри имаат проблем со тие BlackBox верзии.

Играва ја пуштам на ултра детали (значи се до максимум сосе текстури), на 1650*1080 резолуција и плус ставив AA x2. Сецкање, никако.

Ќе пробам после и со AA x8, да видам баш. И се ова на HD3850 256MB GDDR3. Не знам што е работава, бидејќи игра со Anti-aliasing немам играно 3 години на компјутеров. :)
--- надополнето: Nov 17, 2011 8:50 AM ---
А не ми е јасно зашто симињате секакви срања. Тие BlackBox и самите не знаат што све кратат од игрите.
Јес да за разлика од познатите наши RELOADED, SKIDROW итн. игрите значително ги намалуваат, ама што ќар ако не ти се пушта играта и уз игра ако има 300 срања. Значи секаде по темиве читам дека разни луге за разни игри имаат проблем со тие BlackBox верзии.

Јас ја симнав Skyrim во BlackBox верзија, бидејќи веќе ја имав на xbox и сакав чисто да видам за PC како е. Се заебав, демек ништо не е кратено - а уствари фалат звучни ефекти ЦЕЛО време, кога змејовиве блуат оган, оганот го нема...

Така да, подобро потрошете повеќе мегабајти, ама не се заебавајте со вакви верзи.

Играва ја пуштам на ултра детали (значи се до максимум сосе текстури), на 1650*1080 резолуција и плус ставив AA x2. Сецкање, никако.

Ќе пробам после и со AA x8, да видам баш. И се ова на HD3850 256MB GDDR3. Не знам што е работава, бидејќи игра со Anti-aliasing немам играно 3 години на компјутеров. :)

Епа ако си ја играл MW1/MW2 со све на макс со 2/4xAA, не се чуди ни за оваа, истиот енџин е :)

Епа ако си ја играл MW1/MW2 со све на макс со 2/4xAA, не се чуди ни за оваа, истиот енџин е :)

Истит енџин можеби е, ама нели демек HBAO ова она, после и текстури зар не може да појачаат?

Текстурите на Normal изгледаат како BF3 на ultra-low, стварно не ми е јасно...

Упс грешка, сакав да кажам дека освен SSAO, не HBAO (што овдека и не прави некоја забележителна разлика, како кај BF3 и други игри) и малце particle effects, ништо друго нема сменето. Текстурите, сенките све све остало е баш исто како кај MW2.

P.S.

Call of Duty Elite for PC Indefinitely Delayed? :tapp:

aj ako mozi ne koj da mi kazi imam problem so igrata..znaci ja instalirav se i koga ke ja ukl sea mi izlegva error couldnt load image xp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom