Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ја читам темата од почеток ...и се чудам.....!!!!!!!!!!
Абе заебете муабети од типот.... графика, сецка, сенки, сетинзи и разно разни дрн.дрн, јариња... се стручњак до стручњак упм!

Уживајте бе во играта...брза, возбудлива и динамична нон стоп акција... конечно едно асолно освежување кое стварно вреди да се одигра до крај.... (мме... само 6 саати ...адреналин....) после подолг пост од овој тип на игри... а приказна ко приказна, некој чуден микс од првите две игри, во секој случај интересно. Малку нервираат скриптираните делови со конзолашките финти..

Кога сме кај симнувањата... се заебав и јас со тој блекбокс, абе касапница направил........ па јово наново си ја симнав верзијата од 14 гига... и така нетов е нелимитиран.

И за крај... играта е стварно добро оптимизирана, гледано од тој аспект дечките завршиле добра работа.

Уживајте бе во играта...брза, возбудлива и динамична нон стоп акција... конечно едно асолно освежување кое стварно вреди да се одигра до крај.... (мме... само 6 саати ...адреналин....) после подолг пост од овој тип на игри...
Или со 3 збора: "Michael Bay BULLSHIT"

И не е 6 саати туку едвај 4. Нормално, ти можеш да играш на veteran и да пробаш да ги тепаш сите само со пиштол, па така ќе те фати едно 10 саати, ама просечно време на свртување е 4 саати.

Или со 3 збора: "Michael Bay BULLSHIT"

И не е 6 саати туку едвај 4. Нормално, ти можеш да играш на veteran и да пробаш да ги тепаш сите само со пиштол, па така ќе те фати едно 10 саати, ама просечно време на свртување е 4 саати.

Е.. сега и ти... спринт со препреки на кратки стази... негде малку и ќе подзастанеме.... да разгледаме панорама... сепак некој се потрудил да нешто ни прикаже.. а ние безобразно само претрчуваме низ тоа..

Јас ја играв на харденед, околу 9 часа. Се дешаваше на некој места и по 10 пати да умрам :D Единствен проблем во играва ми беа текстурите. Пред тебе се изгледа супер а на далеку матно нишо не се глеа. (на хај/екстра без АА). И тој багот кај шо крашнуваше поради оверфлоу.

Мене блек опс ми имаше поуба графика и се на се појќе ми се свиѓаше, незнам зошто.

multiplayer:mapite se smeska i samo toa ima problem vo multiplayerot
igrata ne e losa no za blackops e gjubre :)

Какви мрчатори има на форумов невидено нешто. Играва е добро направена, проблемот е во тоа што толку многу има адреналин што се губи смислата на истиот. Требало да стават по некој puzzle , па некаде да биде малку побавно, или да речеме приказната да води кон некаква ефективна сцена. Мислам дека за брзо време ќе добиеме некаква мешавина од рпг и ваков стил на акција, замислете каква ќе беше Fallout 3 со вакви акциони сцени.

Ја играв само да видам со приказната што ќе се случи. Нема потреба да се зборува за графика/звук..истата секоја година, само што оваа година одкако ја играв BF3 сите игри ми изгледаат тапа посебно COD.

Од ова што изиграв досега (петта мисија од act 2), можам да кажам дека кампањата на BF3 вода може да и носи на оваа

Во секоја мисија има епик моменти, сето е скриптирано ама ако се внесете - who cares!

Во BF3 само една мисија ми остави ваков епик впечаток, а тоа беше првата. Секоја чест за овие, конечно научија да направат игра - Infinity Ward style~!

Мене појќе ме натажи мисијата
кога умре сендмен :(

Ај ако може помош Го убив тој макаров и ми даде дека The End и тн. и кога ме врати на тоа camping ми даваше 50% дека е и после тоа да влезам влегувам и ми дава истата мисија е дали е толку свртена или не е??? бидејќи мене како што ми изгледа малце е др имаше повеќе време ја свртев за некои 6 h

Свртена ти е играта. Иначе ти дава 50% пошо си ја свртел на регулар ваљда. Иди на Ветеран, и собери ги сите лаптопи, и ќе ти биде 100%

Ај ако може помош Го убив тој макаров и ми даде дека The End и тн. и кога ме врати на тоа camping ми даваше 50% дека е и после тоа да влезам влегувам и ми дава истата мисија е дали е толку свртена или не е??? бидејќи мене како што ми изгледа малце е др имаше повеќе време ја свртев за некои 6 h

Не се секирај свртена ти е приказната на Regular, претпоставувам. За да стигнеш до 100% треба да ја свртиш на Hardened и Veteran и да собираш enemy intellegence. Тоа ти се лаптопчиња кои ги имаш на одредени места во секоја мисија.

Не се секирај свртена ти е приказната на Regular, претпоставувам. За да стигнеш до 100% треба да ја свртиш на Hardened и Veteran и да собираш enemy intellegence. Тоа ти се лаптопчиња кои ги имаш на одредени места во секоја мисија.

Топ е играта ама малце мисии има :(
--- надополнето: Nov 18, 2011 7:30 PM ---
а инаку како да направам да играм оnline ??? jа симнав преку торент ???

Топ е играта ама малце мисии има :(
16 мисии не се малце. Проблемот е што мисиите се прекратки и мапите премали.

а инаку како да направам да играм оnline ??? jа симнав преку торент ???
Купи ја. На друг начин не можеш да ја играш онлајн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom