Пак ќе ти кажам дека не е до играта и те молам сфати веќе еднаш, тоа го кажаа и многу други пред мене на форумот а и богами низ цел интернет. Очигледно ти таа копија на MW3 што си ја слегнал има некои проблеми и не е како што треба, или не лажеш за тоа што го зборуваш, или зборуваш вака затоа што си Battlefield фан и чисто онака за хејтање.Дури и тетрис е потешка игра од оваа.
Не е до моето РС, туку до играта. Ако РС-то ми е доволно јако да ја играм Crysis на very high 1080p (само shaders & shadows на high), и притоа дури и после неколку саати играње да немам никакви проблеми и засецкувања ондак оваа НЕ СМЕЕ да ми сецка. Ама сецка. И троши многу рам. Непотребно.
А ти што мислиш, колку време ќе поминеш на мултиплеер пред да ти здосади? Јас на пример на CoD 4 (што ја сметаат за cod со најдобар мултиплеер) имав негде околу 20 саати (преку сила). И ми здосади и ја избришав. А оваа бе што е уште поглупа од неа?
Само за споредба, на CSS имам преку 800, на Bad Company 2 преку 100.
Џабе и хеликоптери и авиони и километар на километар мапа, кога ми нема ни приказна ни игривост.You... CAN'T be serious -.-
Значи за тебе игра каде што имаш опција или да трчаш ко мува без глава и да тепаш некој што ќе ти излезе, или да штекаш на некое место и да ги тепаш тие што трчаат ко мува без глава на мапа 50х50 метри е боље од игра каде што можеш да користиш џипови, тенкови, хелихоптери, авиони, бродови и што ли уште не, на мапа километар на километар???
Си ја играл навистина, во сиот свој сјај, на огромни мапи со 32 против 32 играчи?Џабе и хеликоптери и авиони и километар на километар мапа, кога ми нема ни приказна ни игривост.
Додека COD и без возила и големи мапи сепак изгледа подобро од Батлфилд според мене.![]()
По муабетов значи ќе неам проблем јас на dual core 2.5 geForce 9400 GT so 1gb ram i 4 gb ram? Да не ја спуштам џабе,да ми одет 13 гб,мислење ?Не е до играта бе другар до твоето PC е проблемот. Јас ја завршив на конфигурација стара скоро 2 години па ја играв два дена по ред по 4 часа без пауза и ниту еднаш не ми сецна ниту пак ми вадеше "Buffer Overflow" или други срања. Тоа што играта има одлична оптимизација за да може солидно да се игра на постари конфигурации е точно и никако неможеш да ми докажеш дека не е така. У П М дома ја инсталирав на компјутер стар 4 и пол години со Intel Pentium 3Ghz CPU, 7300 LE графичка и 1GB RAM па можам да ја играм на резолуција 1024x768 но после 1 саат играње ми загрева графичката и ми се гасне компјутерот, а на 800x600 нема мака и вози без проблем.
Ќе ти иде на low. Симни repack од 5 гб.По муабетов значи ќе неам проблем јас на dual core 2.5 geForce 9400 GT so 1gb ram i 4 gb ram? Да не ја спуштам џабе,да ми одет 13 гб,мислење ?
Симни го кракот од Reloaded од zamunda.net"Steam must be running to play this game
Кога пробувам да ја пуштам ми се појавува ова. Како да средам?