Modern Warfare 3

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Изгледа од оваа дебата најмногу ќе профитираат продавниците за копмјутери ајт сите по нова графичка, процесор и повеќе рам меморија :D :).

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Дури и тетрис е потешка игра од оваа.

Не е до моето РС, туку до играта. Ако РС-то ми е доволно јако да ја играм Crysis на very high 1080p (само shaders & shadows на high), и притоа дури и после неколку саати играње да немам никакви проблеми и засецкувања ондак оваа НЕ СМЕЕ да ми сецка. Ама сецка. И троши многу рам. Непотребно.

А ти што мислиш, колку време ќе поминеш на мултиплеер пред да ти здосади? Јас на пример на CoD 4 (што ја сметаат за cod со најдобар мултиплеер) имав негде околу 20 саати (преку сила). И ми здосади и ја избришав. А оваа бе што е уште поглупа од неа?
Само за споредба, на CSS имам преку 800, на Bad Company 2 преку 100.
Пак ќе ти кажам дека не е до играта и те молам сфати веќе еднаш, тоа го кажаа и многу други пред мене на форумот а и богами низ цел интернет. Очигледно ти таа копија на MW3 што си ја слегнал има некои проблеми и не е како што треба, или не лажеш за тоа што го зборуваш, или зборуваш вака затоа што си Battlefield фан и чисто онака за хејтање.

MW2 уште ја играм на AlterIWnet и досега имам одиграно околу 176 часа, а на CoD 4 преку Garena не одиграв ни на половина од тоа, иако и јас ја сметав за одлична Single Player и Multiplayer FPS игра. Играњето Multiplayer неможеш никако да го измериш затоа што има луѓе кои обожаваат FPS игри и понекогаш се ептен закачени за некоја игра која би можеле да ја играат дури и после неколку години. Незнам дали некогаш си играл или си видел но има луѓе кои сеуште ги играат првите две верзии на CoD во Multiplayer!

H

-HRO

Гостин
You... CAN'T be serious -.-
Значи за тебе игра каде што имаш опција или да трчаш ко мува без глава и да тепаш некој што ќе ти излезе, или да штекаш на некое место и да ги тепаш тие што трчаат ко мува без глава на мапа 50х50 метри е боље од игра каде што можеш да користиш џипови, тенкови, хелихоптери, авиони, бродови и што ли уште не, на мапа километар на километар???
Џабе и хеликоптери и авиони и километар на километар мапа, кога ми нема ни приказна ни игривост. :)
Додека COD и без возила и големи мапи сепак изгледа подобро од Батлфилд според мене. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Излезе некаков си CrackFix за играва. Неам појма за што е, ама според коментарот на arenabg, нешо е околу FPS.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Џабе и хеликоптери и авиони и километар на километар мапа, кога ми нема ни приказна ни игривост. :)
Додека COD и без возила и големи мапи сепак изгледа подобро од Батлфилд според мене. :)
Си ја играл навистина, во сиот свој сјај, на огромни мапи со 32 против 32 играчи?

А за болдот - :pos: MW3 изгледа како Супер Марио во споредба со BF3.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Иако БФ3 има убава перфект графика, олку гужви нема. Значи тука се осеќам како права војна. Паметен избор што останале на стариот енџин бидејчи нов енџин нова графика ќе требаше се да се намалува.

Кампањата е одлична, една од најдобрите до сега. Иако се поФторуваат многу работи се е склопено супер. И ДА и наредна година да излезат со исти енџин би ја играл :).

И доста споредби значи, на кој му се игра нека игра, кој не ОК. Сингл плеер е 10000000000000 пати подобра од BF3 и тоа можете да го негирате колку сакате но тоа е факт.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Сингл плејерот во MW 3 е подобар затоа што карактерите имаат поголемо влијание врз нас. :)

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
куриња абе дали да ја спуштам од замунда cod mw 3 и дали работит инсталацијата или џабе 13 гифа да спуштам...да не се заебам ко со се имам со многу игри од замунда...ај казите ако некој ја имат вејке спустено и знајт

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Колку се заразни тие откако ќе ја свртиш играта. Каде што треба да преживееш, вчера сум ги отклучил сите хахаха

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Добри се, добри. За 2 дена 26 левел кренав.:icon_lol:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
И никако не те оставаат да останиш само со една ѕвезда :D

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
"Steam must be running to play this game

Кога пробувам да ја пуштам ми се појавува ова. Како да средам?

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Не е до играта бе другар до твоето PC е проблемот. Јас ја завршив на конфигурација стара скоро 2 години па ја играв два дена по ред по 4 часа без пауза и ниту еднаш не ми сецна ниту пак ми вадеше "Buffer Overflow" или други срања. Тоа што играта има одлична оптимизација за да може солидно да се игра на постари конфигурации е точно и никако неможеш да ми докажеш дека не е така. У П М дома ја инсталирав на компјутер стар 4 и пол години со Intel Pentium 3Ghz CPU, 7300 LE графичка и 1GB RAM па можам да ја играм на резолуција 1024x768 но после 1 саат играње ми загрева графичката и ми се гасне компјутерот, а на 800x600 нема мака и вози без проблем.
По муабетов значи ќе неам проблем јас на dual core 2.5 geForce 9400 GT so 1gb ram i 4 gb ram? Да не ја спуштам џабе,да ми одет 13 гб,мислење ?

Kajgana Shop

На врв Bottom