Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Значи битен е гемплејот ! пробав малце од БФ 3 кај другарче да ја играм тешка е додека да се навикнеш !(ја играв на хард) ја чекам и модерн варфар 3ката да излезе да видам што игра и тоа ке е :) Искрено мислам дека во мултиплеер БФ 3 е OUTSTANDING ! МВ 3 ке бидне исто ко МВ 2 со други мапи и неколку нови оружја. - за мултиплеер а за сингл не знам како ке бидне кампањата :)

Modern Warfare 3 [English][2DVD][RETAIL][CLONEDVD]

13.92 GB

Добра е играва онака на прв поглед... Али нешто многу промени не видов (јес да ја играв само 4-5 минути :)) Али CoD си е CoD ;)

Со нетрпение чекам да ја изиграм кампањата...сигурен сум дека нема да потфрлат во тој сегмент.

Со нетрпение чекам да ја изиграм кампањата...сигурен сум дека нема да потфрлат во тој сегмент.

Тоа е стандардно за поновиве CoD, имаат добра кампања а мултиплеерот е едно исто. Ќе си ја изиграм само кампањата, мултиплеерот воопшто не ме интересира.

Тоа е стандардно за поновиве CoD, имаат добра кампања а мултиплеерот е едно исто. Ќе си ја изиграм само кампањата, мултиплеерот воопшто не ме интересира.

И јас го планирам истото, со исклучок на тоа што може да пробам малку и Spec Ops, а потоа секако продолжуваме со Revelations.

После поминати 2 мисии може да се заклучи дека нема некои се зационални подобрувања у гејмплеј или графика, после два дена играње бетлфилд сега цод ми изгледа лошо :/ и але мисиите се интересни...

После поминати 2 мисии може да се заклучи дека нема некои се зационални подобрувања у гејмплеј или графика, после два дена играње бетлфилд сега цод ми изгледа лошо :/ и але мисиите се интересни...

На што ја играш? Xbox 360?
Jack Sparrow верзијата? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom