Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Да на Xbox, незнам шо верзија е, една е, оваа: Call Of Duty Modern Warfare 3 RF XGD3 0800-XBOX360-[BTARENA]

Прашуев во случај да не ја ставиле и ПЦ верзијата по торенти.
Бидејќи официјално уште не е излезена, нели.

До 8ми нигде не излегува за ПЦ. Како и досега е шифрирана (криптирана) до тој датум.

не е од skull, така да не верувам.
Од SKIDROW е.
sgvxcgv.jpg

Таму може и RELOADED ако сакаш да пишува. BTW кога ке ја пуштиш, кажи! :D
Па да, и ја не верувам многу многу дека е од SKIDROW, али читнав коментари викаат океј нешто, абе и плус иам неограничен, така да ќе пишам ако ја упалам.

Па да, и ја не верувам многу многу дека е од SKIDROW, али читнав коментари викаат океј нешто, абе и плус иам неограничен, така да ќе пишам ако ја упалам.

Епа тоа е добро, колку сакаш, толку симињаш. Иначе исто и јас правам, али дека сега нешто полн ми е хардот (а ме мрзи да го средувам) затоа не ја пуштам, ако тебе ти кажувам, истото го правам, ги симињам сите верзии на една игра, па која ме бендисува најмногу, таа ја оставам.

Чудно, го избришаа торентот од ТВР а кај мене уште се симиња. Иначе ако сте на T-Home (Max ADSL) имате неограничено 3 месеци.

Чудно, го избришаа торентот од ТВР а кај мене уште се симиња. Иначе ако сте на T-Home (Max ADSL) имате неограничено 3 месеци.
Neograniceno 3 meseci? Od kaj ti e informacijata? (Izvinete za latinica neam kirilica na laptopot)

Neograniceno 3 meseci? Od kaj ti e informacijata? (Izvinete za latinica neam kirilica na laptopot)

Ова важи само за тие што имаат оптички нет или се на новата платформа, вака мислам дека беше. А за новата платформа, мислам дека некој кажа дека можеш да им се јавиш за да дојдат и да ја постават кај тебе.
И даваат вака неограничен (600GB) три месеци за да ја тестираат новата платформа, а за нови пакети сеуште ништо немаат објавено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom