M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na mw3 trailer 12 milioniClash of the FANBOYZ.
Благодарам... поздрав и од мене до него.na mw3 trailer 12 milionite pozdravi
Да и јас мислам така ќе биде.. А и планирам така да напраам. БФ3 да ја земам за ПЦ, а оваа за конзола. Ама ако е така, севкупно повеќе продажба пак ќе има MW3, сепак тие нубови ги има многуОчекувам BF 3 да победи во рс сегментот. MW 3 ќе победи на конзоли, пошто ем играта е за нубови, ем и онака само нубови играат fps на конзола.
Јас сепак мислам дека MW3 ќе има многу подобра приказна од BF3, до душа за тоа и ја играм бидејќи мултиплеерот здосадува за неполн месец.
Умреа сериите на игри кадешто не се гледаше графика туку се гледаше гејмплеј.Памтам првата кол оф дјути во 2003/4 година кога искочи преку 60 и више мисии имаше да се утепаш од играње.А не сега,синглплеерот 1 саат колку да ти замачкаат очи да ја купиш,и се е удрено на мултиплеер и графика(пошто сите имаат интернети и јаки компјутери).Ќе има подобра приказна али тесно ќе биде, BF серијалот се повеќе се подобрува во кампањата.
Не знам за тебе, али јас не видов ништо ново во трејлеров. Сеуште е старата лоша MW 2. Апсолутно ништо не е сменето од неа. Не гледам причина зошто некој ќе дава 60 евра за да игра игра стара 2 години. Again.Нешто најново искочено пред 2 сааати,има доста да се види!
Не знам за тебе, али јас не видов ништо ново во трејлеров. Сеуште е старата лоша MW 2. Апсолутно ништо не е сменето од неа. Не гледам причина зошто некој ќе дава 60 евра за да игра игра стара 2 години. Again.