Modern Family

Manny, why you freeze the Colombians.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

вриштев цела епизода, од лудаците Данфи кога Алекс му дојди целата нервозна во куќата, до Глорија кога се облече во сиромашна девојка па кога се преоблече за 2 сек, моментот со блогот на Хејли па кога сите се глупираа пред камерата како мрднати!

Кам не можам да го трпам, многу лошо направија со нив, ептен стереотипи до немај каде :rolleyes:

Предобра и смешна . Ми се допаѓа тоа што има геј капл иако сум ја препорачала на пријатели и не сакале да ја гледаат токму поради тоа

Последната епизода е интересна и иновативно направена (y)

ставајте клипови ако има интересно нешто од Фил, не гледам веќе..

Нема да зборувам многу но само сакам да кажам дека денеска човечштвото ги изгуби едни од најдобрите цицки во светот

January 281998 -13 august 2015

за 17 години поседуваше нуклеарки под маицата сега се е готово....нека почиват во мир

1 минутно молчење ве молам
'Modern Family' actress Ariel Winter opens up on decision to have breast reduction surgery

noooo.gif

Стигнав некаде до пола трета сезона и уште не сфатив во кој град се одвива дејствието :D
Знае некој?

Почнав да ја гледам серијава пред некој месец и до 4-та сезона сум сега. Закон си е серијата, до сега не ми била ни една епизода ни близу досадна. Има закон моменти и често се смеам на глас што за мене е реткост коа гледам нешто.
Омилен пар Кам и Мичел. Глумецот на Кам предобро глуми педер, и во мои очи тоа стана уште поубедливо кога прочитав дека уствари во реален живот он си е стрејт :)
Мичел е геј и во реалноста. Ха. Замислете како му е на Кам на сцена коа треба да глумат да se гушкаат нешто а потајно знаеш дека овој стварно е педер :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom