- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
не не не Патарушка3Leave Let 3 alone !
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не не не Патарушка3Leave Let 3 alone !
![]()
модераторот во моментов е недостапен поради импонтентност ...ве молиме бирајте подоцна .............................................................................Добро де кој е модератор овде? најпростата глупа тема има 15 страници направено а мене ми ја преместија темата и ми ја избиршаа а оваа уште стои епа бравос
сега се прибрав и отворив и прво ова на 14 страница сум
секогаш читам отпозади,како некогаш „Вечер“,
КАЖЕТЕ В Е Д Н А Ш
дали вреди да одам од почеток да читам,или да не си го тупам мозочето кое го имам ........................
sandy ти е персона за која не важат њутнови закони, ретардирано упорна и желна за внимание. Уствари не се знае и шо пол е и дали е од оваа планета. Има многу големи предрасуди спрема администрацијата на форумот, ги колне и сака сексуално да се образува отварајќи по 4 теми од таа област. Најчесто дијагнозата се утврдува после месец дена ама ја како искусен ретардотеравпед можам да кажам дека нема лек.А кој е sandy? Ако може на кратко историјата колку да бидам во тек со темава која е интересна![]()
А кој е sandy? Ако може на кратко историјата колку да бидам во тек со темава која е интересна![]()
Мора да ја/го познаеш по некој од никовитеМултипл-персоналити дисордер се казнува со перманентен бан. Не дека сме импотентни, туку поради правилата.
Angel Blue![]()
Женско
денес во 19:39 baby baby![]()
Женско
денес во 00:04 raluca baby![]()
Женско
вчера во 23:47 Ralucika![]()
Женско
денес во 00:49 sandra baby![]()
Женско
денес во 19:38 Sandy![]()
Женско
пред 8 минути Simony![]()
Женско
денес во 00:58 Simony Diamond![]()
Женско
пред 5 минути
Бај д веј, на бан оди и твојата IP адреса. За да не го труеш форумов понатаму со глупости и значително да го намалуваш процентот на интелегенција на заедницата со твоето членство.
Оваа не беше Мис Веселинова бе или откривам топла вода?![]()