MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
Таа е, уште малце ќе го надмине тој бугарот што отвори 37 јузера, илија_пецов како беше и тераше, илија_пецов1, илија_пецов2, илија_пецовX се до 37.

:pos:Bugarot e nenadminliv i barem shkolski na istiot nik si dodavashe brojka (da se znae koj e)
A sho go spomnaa Rono, toj beshe napred so vremeto vo trolanjeto (new age trol bukvalno):vozbud:

Anybody_here_gif1122222.gif

алооо модератори?? што се дешава?
или ај испукајте се набрзина додека не дошол ацид да ви ја расплаче мајката на сите. ќе летаат банови, ќе летаат......

Незнам дали да го купам овој компјутер?
:unsure:
немој компљутерот е грд и ќе ти се расипи брзо мене така еднаш ми купија е таков баш црн и после 1 месец ми се расипа и ми се изгоре екранот и после требаше да ми купат моите нов ама сакав лаптоп да се шетам и ми купија а иначе тој црниот на сликата не го купувај зашто лажат така нели има црн маус на сликата епа не даваат они глушец после треба сам да си купиш ама јас ги зезнав имав еден дома глушец таков стар со топче нели одоздола и кога сакав да го ставам во новиот компљутер тоа зеленото видов дека на куќата на компљутерот од позади немаше такво зелено да се стави и морав да купам и нов маус ама нели после ми се расипа и си имав лаптоп и тој ми се искрши ми падна и сега ова пишувам од мобилен 3г бесплатно од космофон

Издавам тапии за курви телефон 223 305 те чекам драга јави се.

Незнам дали сум само јас, али дур не видам крв на тоалетната не престанувам да се бришам, па и послем уште 2-3 пати. Незнам како идат луѓе у вц со 20х20 сантими книфче. Пола ролна ми иде...

Тоа е :cool: еднаш чоек ќе му заглави вијаграта на граница и одма импотентен ќе го напраат ... и после компјутерот не ви чинел и ви сецкал интернетот ... ма се тоа да ти било фатаморгана, а уствари импотенција ти е психолошка состојба која магнитудинално ескалира кај женска популација при неебитис акута ...

Ај некој нека ја седни оваа Сенди да не имаме после епидемија на пичкин грип, а мене уште не ми го одоброли патентот за да напраам вреќа пари од шиткање вакцини ...

не бе ова ти е како асоцијација, демек со неколку збора расфрлани низ неразбирлив текст психологот утврдува што навистина си сакал да кажеш
Абе се убаво тоа, само погрешно си го протолкувал. Еве што мислев:
Многу перверзни, вулгарни и приватни работи откриваш господине Лет3.
Барам санкции за твојот јазик господине Лет3, на пример на твојот јазик да го ставиме задникот од Sandy и да и го лижиш додека не ти изтече мандатот како модератор на кајгана.
Плус не откривај за нас, јас планирам да фатам женска на форумов- бидејќи од многу дркање почнаа бицепси да ми се оцртуваат на рацеве. А ти ме спречуваш во моите цели, и за тоа барам да те санкционираат.
Зарем немаш заприметено дека секогаш застанувам на страна на женскава популација на пример Весна, Санди...за да ги одбранам од вас злите диктатори кои со еден клик знаат да затворат тема, и со два клика да доделат казнени поени- модератори едни, низаедни.
Сонувам за денот кога ние обичните газолижачи, ќе кренеме револуција на форумов и ќе ја превземеме валста од вас при, што ќе пристапиме со бришење ваши постови, доделување казнени поени и перманентно банирање.
Оваа тема е само почеток на револуцијата , и само едно востание во војнава !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom