MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
Душо
Млад, потентен, пушам вест, возам пежо дизел 6 на 100, се облакам у космос, пијам кафе стрикно во пижами, имам 6 камиони што возат косово-солун нонстоп, така да слободно јави ми се. Имам и стан во Охрид гарсоњера е ама јбг доволен ни е кревет и така ќе се бањаме во езеро. Има да се осеќаш ко кралица, веруј ми. Само престани да тролаш.

Ах бре, леле...не ли ти е јасно оти оваа со маж не свршува?
Свршува само кога отвара вакви теми:D

Е, да пиеше кафе само по боксерици, ќе ме ставеше мене у искушение:pos: :pos:

За се има решение:D
П.С И модераторите се луѓе.

Конечно те најдов на слика:
ngbbs4cf80129b94d9.jpg

Слика на нашето општество , отвори ја најглупата и најнепродуктиувна тема одма за 10 минути 10 страни испишани. Отоври квалитетна тема нема жив човек. Не е ни чудо што се претворивме во турбофолк нација.

Секоја чест за исклучоците...

1. 65603.jpg
    Angel Blue
    Женско
    денес во 19:39
  2. 65451.jpg
    baby baby
    Женско
    денес во 00:04
  3. 65454.jpg
    raluca baby
    Женско
    вчера во 23:47
  4. avatar_female_s.png
    Ralucika
    Женско
    денес во 00:49
  5. avatar_female_s.png
    sandra baby
    Женско
    денес во 19:38
  6. 65604.jpg
    Sandy
    Женско
    пред 8 минути
  7. 65459.jpg
    Simony
    Женско
    денес во 00:58
  8. 65602.jpg
    Simony Diamond
    Женско
    пред 5 минути
Мултипл-персоналити дисордер се казнува со перманентен бан. Не дека сме импотентни, туку поради правилата.
Бај д веј, на бан оди и твојата IP адреса. За да не го труеш форумов понатаму со глупости и значително да го намалуваш процентот на интелегенција на заедницата со твоето членство.

Епа и тие се луге бе, модератор модератор важно допамин да се лачи во мозокот дли од секс или модерирање не е битно чуството е исто.
А си земал доза хероин а си имал секс а си банирал некој ( немој сега на мене некој да си обезбеди доза допамин )

Нон стоп мисли, оти знаеш како...секој мисли на тоа што го нема:pos::pos: :pos:
Аман бе, до толкави кризи ја (ве) фаќаат?! :icon_lol:
И мене. Ако праќаш по пп. Глеј поефтино. Може и на компензација и фактура. Имам фирма сеа. Фоедно да ја искористам можноста и да се пофалам. karpko.mk
Честито фирма. Ајфонот го нема веќе (или ако сакате на аукција да го стаам па да наддавате) :)
Моментално само футролата од С3 ако ја сакаш, а имам и лешници (извадени од чоколада, пошто малце се лигави ке ти ги дадам за поефтино) :icon_mrgr:
Извини ама многу ти е глупо прашањето.:) Шо можеш да частеш типкица както Санди? Одговор: Куранда некоја бе.
П.С. Честито на бизнисо:)
Друже, мое е да си прашам. Да не биде после РедУан вака, РедУан така :)

Како може да се препознае, кога се однесува на модераторИ, не на модераторКИ:LOL:
Што велиш Лаву, има импотентни жени?:pos:
Има се вика фригидност. Важно почна да се смееш:D Од Плавоока во Плавуша смени си го никот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom