Мобимак или Космофон?

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување

Mobimak ili Cosmofon

• Mobimak

Гласови: 83 55,3%
  • Cosmofon

Гласови: 67 44,7%

• Вкупно гласачи
    150
Mandrak напиша:
Deutsche Telekom е еден од акционерите на OTE која е сопственик на COSMOFON, а Deutsche Telekom е сопственик на MATAV кој го купи нашиот телеком кој пак е основач на МОБИМАК! Е сега не е тешко да се види и сфати дека во мобилната телефонија во Македонија не постои конкуренција!
Тоа не значи и дека е целосен сопственик! И плус тој е акционер во ОТЕ чиј сопственик и основач е Космофон што значи дека од кога го отворил Мобимак решил да замеша прсти и во Космофон:star:

јас сум на мобимак,и супер е...
сестра ми користеше број на космофон,ама ни таа не се ќалеше...
сепак,јас сум за МобиМак.

MOBIMAK SI E MOBIMAK KAKOV KOSMOFON DO CERA NEMAA ANTENI NASEKADE

Корисник сум на Космофон и задоволна сум од услугите.
Инаку, ако имате заприметено, и двете компании, вртат пари на големо, и двете компании работат заедно и заедно не` бричат. На пр. за Велигден, цените на Космофон паѓаат, а Мобимак си држат цена, а пр за Божиќ, цените на Мобимак паѓаат а Космофон, држат цена.

Исто ви се фаќа, така да не се фаќајте за цените.

Jas sum na Kosmofon i super mi e nikogas ne bi osla vo Mobimak

Ovaa nova ponuda na Speak up ili kako se vika ke me premisli da se prefrlam na Cosmofon

SPEAK UP!!! Ama poveke pishuvajte poraki ...:icon_lol: Celo leto do Septemvri besplatni poraki preku vikend kolku sakaaaaaaaaaash!!!! I mnogu poveke :je:

Добро, бе, зашто е толку срање сајтот на Космофон??? Кога го ажурираат? Двапати годишно????

Три дена ми серат SPEAK UP!, SPEAK UP!, a на сајтот ништо немаат ставено. Ебати тоа циганите грчки, ебати!!!

bev 3 god na mobimak sea sum na kosmofon

A, ustvari aj nekoj neka kaze sto e toa Speak UP, gledam reklami za besplatni MMS i SMS ama od koga e toa? ZOsto prakam poraki denovive a na site poraki mi zema pari. Ima nekoj informacija sto i kako e toa potocno zosto na sajtot nisto nema zasega objaveno. Inaku bev na Mobimak porano i epten me nerviraat uste na pocetok deka se prae glavni fraeri, vakva usluga onakva usluga, nemase sms poraki pa posle toa pustija da mozis da prakas i preku pre paid i imaat eden kup tarifi, vakva, takva, onakva, neznam od 3-6 evtino pa posle skapo abe bezveza. Daj dva tri tarifni modeli i tocka. A, ne tie milion imaat i site im se isti kako da gledas, sto i da napravat sepak za isto vreme ja trosis kartickata sto ja imas dali si na onaj ili ovaj model. Katastrofa mi se Mobimak. Najprvo Kosmofon pocnaa so kampanjite prvo 2 denari munita za vikend, za celo leto pa sega 1 denar preku vikendi. A, toa Mobimak go napravija pred izvesno vreme 1 denar vo krugot da bide. I zatoa veke dolgo vreme sum si na Kosmofon, kredit 100denari si stavas i tolku imas otposle na razgovorot ti zema ddv, a ne vo Mobimak stavas 100 a kolku ke imas minus 18% ddv. Mislam za mene licno toa mi e poubavo.

Јас откога се отвори Cosmofon си имам број, а и по дома на сите броевите им се од Cosmofon. Презадоволен сум од услугите.

galaxy2027 напиша:
A, ustvari aj nekoj neka kaze sto e toa Speak UP, gledam reklami za besplatni MMS i SMS ama od koga e toa? ZOsto prakam poraki denovive a na site poraki mi zema pari. Ima nekoj informacija sto i kako e toa potocno zosto na sajtot nisto nema zasega objaveno. Inaku bev na Mobimak porano i epten me nerviraat uste na pocetok deka se prae glavni fraeri, vakva usluga onakva usluga, nemase sms poraki pa posle toa pustija da mozis da prakas i preku pre paid i imaat eden kup tarifi, vakva, takva, onakva, neznam od 3-6 evtino pa posle skapo abe bezveza. Daj dva tri tarifni modeli i tocka. A, ne tie milion imaat i site im se isti kako da gledas, sto i da napravat sepak za isto vreme ja trosis kartickata sto ja imas dali si na onaj ili ovaj model. Katastrofa mi se Mobimak. Najprvo Kosmofon pocnaa so kampanjite prvo 2 denari munita za vikend, za celo leto pa sega 1 denar preku vikendi. A, toa Mobimak go napravija pred izvesno vreme 1 denar vo krugot da bide. I zatoa veke dolgo vreme sum si na Kosmofon, kredit 100denari si stavas i tolku imas otposle na razgovorot ti zema ddv, a ne vo Mobimak stavas 100 a kolku ke imas minus 18% ddv. Mislam za mene licno toa mi e poubavo.

Speak Up ти е тарифен модел, исто како и Космофон 30, 60 итн., така да бесплатни пораки можеш да праќаш откога ке земеш нов број од тој тарифен модел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom