Мобимак или Космофон?

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување

Mobimak ili Cosmofon

• Mobimak

Гласови: 83 55,3%
  • Cosmofon

Гласови: 67 44,7%

• Вкупно гласачи
    150
јас сум си на Мобимак и ќе си останам иако Космофон се подобри за ниајнса

Flik напиша:
јас сум си на Мобимак и ќе си останам иако Космофон се подобри за ниајнса
Зошто би останал на Мобимак, ако Космофон се подобри за нијанса? И зошто мислиш дека Космофон се подобри за нијанса? Во која смисла подобри? Поевтини, по квалитетни услуги, по финтаџиски реклами? Биди малку поконкретен, темиве се за дискутирање.. Не е финтата да пишеш само „за кој си“ и готово. :wink:

Acid напиша:
Зошто би останал на Мобимак, ако Космофон се подобри за нијанса? И зошто мислиш дека Космофон се подобри за нијанса? Во која смисла подобри? Поевтини, по квалитетни услуги, по финтаџиски реклами? Биди малку поконкретен, темиве се за дискутирање.. Не е финтата да пишеш само „за кој си“ и готово. :wink:
Космофон се очајни...

Speak Up!!!! како реклама за СМС и ММС пораки.....аман веќе од непромислени слогани

Glejte site vikaar deka Cosmofon se bolje imaat poeftini tarifi , ova, ona a pak site se opredeluvaat za Mobimak(vklucuvajki me i mene) . Neznam zaso e ova vaka???:lud:

И двете се добри али ја и моите се одлуцивме на Космофон зашто за бизнис пакет на претплата ни беше попрактично на Космофон, ана мобимак бараат барем 5 броја да плаќаме 2 години....Космофон.

ja sum na mobimak taka da mobimak e bolje spored mene
:bip:

отсекојпат сум на Мобимак и подобри се не прашујте зошо не знам да ви кажам. :)

ja sum si na mobimak i toa neam eden broj tuku poise i sea deka ima ova speak up na cosmo si zemav i od cosmo i da vi kazam za vreme vikendive od toa porakite oko ne sum sklopila i vcera so prATIV edno 1000 poraki me blokiraa.

ali ja mobimak si gi sakam poise ne znam zaso

НА Cosmofon сум од првиот ден како што го пуштија да работи!!!
Имам 4 Броја од Cosmofon и екстра ми е затоа што поевтино ми е и повеќе можности имам за разлика кога имав броја од Мобимак

Незнам мене ми е подобар космофон

kosmofon ima pogolem izbor na modeli no modelita na mobimak se poeftini.mobimak ima dobra ponuda za postpejd a kosmofon ima dobra ponuda za pri pejd.pa sega vie resete za koj operator ke se odlucite(jas se odluciv za mobimak zatoa sto nudat mnogu eftini modeli

dav напиша:
kosmofon ima pogolem izbor na modeli no modelita na mobimak se poeftini.mobimak ima dobra ponuda za postpejd a kosmofon ima dobra ponuda za pri pejd.pa sega vie resete za koj operator ke se odlucite(jas se odluciv za mobimak zatoa sto nudat mnogu eftini modeli
Неможеш да кажеш кој е подобар. И двата се скапи. на некој му одговараат едни тарифи а на некој друг. Некој сака да зборува повеќе навечер некој повече преку ден, а некој највеќе само со најблиските. Некој цело време праќа пораки некој ич. Затоа има разни тарифи за на секој да му одговараат. Но сите се скапи. Во другите држави со многу повисок стандард, цените на разговорите и пораките се многу пониски од кај нас, а бесплатни минути и пораки има многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom