СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Милојко, ве уништи самобендисаноста и небесната левитација.
Нема вожд од прва светска па наваму, тоа не уништи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милојко, ве уништи самобендисаноста и небесната левитација.
Брао само така напред :tv:Косово не сме го поклониле, сме се бореле, од наша страна поштено, сами против цел западен шљајм. Вие не размислувајте во насока дека ова сега што се случува вечно ќе трае, сме биле и во многу полоша состојба. Треба полека да се извлекувате од сервилноста и да покажете дух, па макар тоа некој го сватил како самобендисаност, која јас ја дефинирам како свесност за сопствената величина и посебност. Тоа може да го разбере само човек кој си држи до себе и се цени себе си. Живела Србија !
Нема вожд од прва светска па наваму, тоа не уништи.![]()
Тито е Србин,новчаникот на хрватите им го крадеше.Докажано од Хрвоје Метлиќиќ постариот.
Најголем србин на сите времиња
Во Београд музеј спомен соба почесна гарда на стража околу светилиштето каде му почиваат моштите, уреден парк.....
Од сите славни срби нему најголема чест му е дадена.
:pos2:Па да , неговите си го прифатиа а одродените католици го отфрлија.![]()
Op Op Op Op Op Op
Како што гледам и Македонија ја ставаш во рамките на српската империја, хејјј
Како и да е ќе се најде некоја земја која ќе му го постави за услов на србија признавањето на Косово, макар и една да е како што тоа ни го прави нас Грција. Инаку србија се ситни, многу ме чуди што Војводина побара автономија и ја доби а таму живеат мнозинство срби, а и во Санџак не е розово, ќе испадни србија до Белград
Op Op Op Op Op Op
Toчно таа парола ве уништи вас србите,другар...
,,Не може нам нико ништа,јачи смо од судбине,, хахахаха...кој је јачији од судбине?
A,во контекст на таканареченото обединување на Република Српска со Србија,мора малку да ги спуштам на земја мечтателите :
http://sitel.com.mk/dnevnik/balkan/eshton-eu-nema-da-prifati-raspad-na-bih
Toчно таа парола ве уништи вас србите,другар...
,,Не може нам нико ништа,јачи смо од судбине,, хахахаха...кој је јачији од судбине?![]()
Da jaci se mnogu:pos2:
A зошто српската војска се повлекла од Косово кога НАТО не успеал да и нанесе загуби?Првиот збори за Српската победа над нато, 11 000 лета при што гаѓале буриња со топла вода и макети