Многу тешко Србија ќе влезе во ЕУ ако не го признае Косово...

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Потурак, ги погледна ли бре клиповиве пред да ги постираш :tv:

Првиот збори за Српската победа над нато, 11 000 лета при што гаѓале буриња со топла вода и макети :uvo::uvo::uvo:
Вториот збори за очајот на Америка искажан преку бомбардирање цивили.
Ај што си потурица али бате глуп си ко коњ.

Smotle znam:tapp: Vidi go i klipot koj go ima staveno tuka na youtube

OrthodoxFreedOm samoto ime koj sto ima staveno tuka ni kazuva deka e laga,kako moze so naj nova tehnologija srbite so staro oruzje da se borat protiv NATO:tapp: namerno postirav ovdeka za da se vide gluposta i lagata:tapp:

A зошто српската војска се повлекла од Косово кога НАТО не успеал да и нанесе загуби?

Кумановски Споразум

Резолуција 1244

Smotle znam:tapp: Vidi go i klipot koj go ima staveno tuka na youtube

OrthodoxFreedOm samoto ime koj sto ima staveno tuka ni kazuva deka e laga,kako moze so naj nova tehnologija srbite so staro oruzje da se borat protiv NATO:tapp: namerno postirav ovdeka za da se vide gluposta i lagata:tapp:

Готово бате, кога ќе се заебеш сам нема више враќање. :tv:

Ова беше сонот на србија
Homogena_Srbija.gif
Homogena_Srbija.gif

Velika Srbija bi imala sledeći nacionalni sastav:

Velika%20Srbija.jpg

Ова е србија и Црна Гора

serbia_and_montenegro.gif

Ова е србија до 99

map_serbia.gif

А ова е србија денес
serbia_map3.gif

Да не ги спомнувам и новите овластувања на Војводина.

Од велика србија останаа само песните, ништо друго

250px-2006_Serbia-CIA_WFB_Map.png

Кумановски Споразум

Резолуција 1244

Готово бате, кога ќе се заебеш сам нема више враќање. :tv:

:pos2::pos2: mnogu si glup zimi se:pos2::pos2:

Ова беше сонот на србија
Homogena_Srbija.gif
Homogena_Srbija.gif

Velika Srbija bi imala sledeći nacionalni sastav:

Velika%20Srbija.jpg

Ова е србија и Црна Гора

serbia_and_montenegro.gif

Ова е србија до 99

map_serbia.gif

А ова е србија денес
serbia_map3.gif

Да не ги спомнувам и новите овластувања на Војводина.

Од велика србија останаа само песните, ништо друго

250px-2006_Serbia-CIA_WFB_Map.png

:pos2::pos2::pos2:

Кумановски Споразум

Резолуција 1244

Знам за таа резолуција, со неа војска која нема претрпено никакви губитоци се обврза да се повлече и на војска које не можеше ништо да погоди и не нанесе никакви загуби им се даде голем дел од територијата.

Не можат како услов за прием да поставуват признавање на Косово пошто има земји членки на ЕУ кои не го признаа Косово.
Нив ќе ги исфрлат од ЕУ?

Ама они се внатре а Србија е надвор и сака да влезе. Ист патлак и за НАТО како на нас што ни го збрцаа. Џабе што едни сакаат кога други што се „еднакви“ неќат.

Нема да влезе Србија во ЕУ и НАТО никогаш. Или дури кога ке го признае Косово, а до тогаш „ете ние сакаме али една од членките не сака а они се знаете во ЕУ и тоа е нивно право знаете“.

И ние дур не го смениме името не влегуваме нигде.

Ама они се внатре а Србија е надвор и сака да влезе. Ист патлак и за НАТО како на нас што ни го збрцаа. Џабе што едни сакаат кога други што се „еднакви“ неќат.

Нема да влезе Србија во ЕУ и НАТО никогаш. Или дури кога ке го признае Косово, а до тогаш „ете ние сакаме али една од членките не сака а они се знаете во ЕУ и тоа е нивно право знаете“.

Реков ја убо у исти казан е Македонија и Србија.

Toa e закон во ЕУ. Се додека и последна членака не се согласи нема прием. Тоа не е специјално правено ни за Србија ни за Македонија. И договорот од Мастрихт заглави кога Холандија рече НЕ.

Како што се одвиваат работите Косово ќе влези пред Србија во ЕУ и НАТО. Тогаш може Србија да остане надвор од современиот свет додека не го признае Косово.

Toa e закон во ЕУ. Се додека и последна членака не се согласи нема прием. Тоа не е специјално правено ни за Србија ни за Македонија. И договорот од Мастрихт заглави кога Холандија рече НЕ.

Точно. Затоа и мислам дека нема да влезат. Или Холандија или Британија ке бара да се признае Косово.

Како што се одвиваат работите Косово ќе влези пред Србија во ЕУ и НАТО. Тогаш може Србија да остане надвор од современиот свет додека не го признае Косово.

Да ти кажам, ич нема да ме изненади ова. Освен Шпанија ако не стави рампа на Косово. Они не го признаваат Косово заради Баскија.

Се ми се чини дека и Србија и Косово остануваат надвор од ЕУ и НАТО. А можеби и ние ке бидеме во оваа весела група.

Таму каде што се усвојуваат одлуките со консензус (едногласност) многу тешко е! доволно е еден да гласа против и крај!

Заклучок: ЕУ си го пополнува слободното време дупејќи ги простите Балканци. И просто ужива во тоа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom