МИРКА ВЕЛИНОВСКА ЗА ПРЕЦЕДАТЕЛ НА Р.МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата BuSarCe
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај нејзе има и уште неколку нај асолни а тие се Никола Младенов од ФОКУС и војводата ЉуБчо кои со своите изнесени ставови досега никој не успеа да ги дешифрира тие живеат во светов денешен ама припаѓаат на друга димензија....:) И уште нешто многу битно, нивните ставови треба да бидат предмет на некоја повисока анализа и експертиза а не политичка.

da. treba da bidat predmet na psihijatriska analiza

Мирка бе, Мирка ееејјјјјј. Како ќе дувме ветерот така Мирка колумни пишува. Погледнете и ги колумните од 1998 до ден денес и ќе видите. Прво за СДСМ на кампањата за изборите 1998, после за ВМРО-ДПМНЕ откога победија, па за СДСМ кога беше војната, па за ВМРО-ДПМНЕ пред изворите во 2001/2, па за СДСМ откога победија на изборите 2002 до 2006, потоа за ВМРО-ДПМНЕ кога победија на избори 2006, после за СДСМ 2007 -цела година, па за ВМРО-ДПМНЕ на крајот од говината ,декември месец, па цела 2008 за СДСМ, па сеа 2009 и во Миленко Неделковски шоу гледам како и што претпоставував дојде редот на ВМРО-ДПМНЕ.
Не ме ни чуди, зашто сиромашна женичка ми изгледа, па со 100 тина евра месечно ја млатат да пишува колкумни те против овие, те против оние...

Мирка бе, Мирка ееејјјјјј. Како ќе дувме ветерот така Мирка колумни пишува. Погледнете и ги колумните од 1998 до ден денес и ќе видите. Прво за СДСМ на кампањата за изборите 1998, после за ВМРО-ДПМНЕ откога победија, па за СДСМ кога беше војната, па за ВМРО-ДПМНЕ пред изворите во 2001/2, па за СДСМ откога победија на изборите 2002 до 2006, потоа за ВМРО-ДПМНЕ кога победија на избори 2006, после за СДСМ 2007 -цела година, па за ВМРО-ДПМНЕ на крајот од говината ,декември месец, па цела 2008 за СДСМ, па сеа 2009 и во Миленко Неделковски шоу гледам како и што претпоставував дојде редот на ВМРО-ДПМНЕ.
Не ме ни чуди, зашто сиромашна женичка ми изгледа, па со 100 тина евра месечно ја млатат да пишува колкумни те против овие, те против оние...

ВЕЈКА НА ВЕТРОТ....

Па добро, ако продолжи вака за вмровските стратегии да зборува, може и ќе дојде на позиција.

Или не :)

Мирке откажи се од гостувањата кај педерот во емисија јас прв ќе те гласам.

Ова заедно со тој Миленко, толку ми се одвратни ми се слошува кога ке ги видам :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom