mIRC, MSN, Yahoo Messenger и останати IM!

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
И MSN и Yahoo messinger користам и двата ми се закон, само што повеќето од дудлачите/ките ми се на МСН. Со mIRC от сум скран веќе подолго време:)

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
ac|d напиша:
а што тебе кога ти е досадно си правиш муабет со нив па не ти е досадно хахаха :je:
sto da ne ?

Член од
13 јули 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
па добро...не е досадно многу да се прави муабет со нив,но јас можам 10 мин максимум да ги издржам:)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Сеедно ми е а во живо ти правам муабет а на мсн , само малку повеќе е опѕштено на мсн,мирц и разни други стварни но сепак за мене е исто :toe:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
интернет си ставив и се уклучив и на мсн и на skype,но само 2-3недели и веќе НЕ;БЛАГОДАРАМ!Се разочарав од машките тотално!се некој манијаци,се некои стари,глупост тресат,одма слики бараат,мобилни,одма прашуваат дали имаш дечко,како да се приклучуваат само да ,,ќарат,,некоја женска,а јас барав другарче за муабет,онака за зафркавање,да си кажуваме шо не мачи,совети,ово-оно,не барав дечко,си имам,ама тоа е тоа,затоа толку,од интернет само Кајгана и толку!изгледа тоа не е замене мирцањето:toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
само мсн со мирцот и јас сум скаран а скајп мнооогу ретко оклучувам и така:toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
интернет си ставив и се уклучив и на мсн и на skype,но само 2-3недели и веќе НЕ;БЛАГОДАРАМ!Се разочарав од машките тотално!се некој манијаци,се некои стари,глупост тресат,одма слики бараат,мобилни,одма прашуваат дали имаш дечко,како да се приклучуваат само да ,,ќарат,,некоја женска,а јас барав другарче за муабет,онака за зафркавање,да си кажуваме шо не мачи,совети,ово-оно,не барав дечко,си имам,ама тоа е тоа,затоа толку,од интернет само Кајгана и толку!изгледа тоа не е замене мирцањето:toe:
Сакаш мсн? :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
ECE ти си :vozbud:

Ти да не си зела мсн од некоја запек институција бе :pos:

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Имам еден проблем: Се враќам една вечер дома одам нс мсн и се е во ред. Станвам сабајлето пробвам да се уклучам ми велит грешен пасворд и пробав и од хотмаил истото грешен пасворд. Ај шо на мсц мие е гресен пасвордот сеа и на hi5 не мозам да влезам пошо ми беше истиот пасворд. А secret answer не ми теквит кој бесе. Ако знајте некој друг начин некако да влезам или некој совет да ми дајте ве молам кажете

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Имам еден проблем: Се враќам една вечер дома одам нс мсн и се е во ред. Станвам сабајлето пробвам да се уклучам ми велит грешен пасворд и пробав и од хотмаил истото грешен пасворд. Ај шо на мсц мие е гресен пасвордот сеа и на hi5 не мозам да влезам пошо ми беше истиот пасворд. А secret answer не ми теквит кој бесе. Ако знајте некој друг начин некако да влезам или некој совет да ми дајте ве молам кажете
Некој ти го сменил пасвордот, со онаа финтата од сикрет квесчн.. на тепка и те сјебал највероватно. Совет.. направи нов е-мејл, здраво5. :wink:

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Некој ти го сменил пасвордот, со онаа финтата од сикрет квесчн.. на тепка и те сјебал највероватно. Совет.. направи нов е-мејл, здраво5. :wink:
A Hi5 можам да избришам некако без да се логирам.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
A Hi5 можам да избришам некако без да се логирам.
Колку што јас знам, не. Кажи им на некои твои другарчиња да го рипортнат акаунтот и тој ке биде избришан од страна на наделжните во Hi5.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
а бе на мсн никоја не може да ти дојде и шамар да ти залепи, така да поопуштен сум на мсн

Kajgana Shop

На врв Bottom