mIRC, MSN, Yahoo Messenger и останати IM!

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
problem???

Ај ако може помош од некој.

Имам Интернет јас, ама не можам да влезам на мсн (ни на Windows Live Messenger, ниту пак на Windows Messenger), ми излева тоа TroubleShoot.

И порано го имав истиот проблем, па го решив со формат на компјутерот.
Повторно ли ќе треба истото решение, или има друго?
Abe prijatel si znael da se zaclenis i da se registriras na forumov a neznaes da vlezes na MSN ajte ti se molam?!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Нема проблем брат daniel_neskoski_te@hotmail.com еве го ако моеш нешо да средиш супер ако не јебига ќе го бришем.Фала однапред и пиши ми у приватно ако си средил нешо.Пошо моменталнио излагам нема да стигнем да го прочитам.позз :helou:
Брат, јас испробав се што знаев и умеев, ако и после ова пак не сака ти останува да им пишеш на тие од супорт.

Мислам ова може да се среди со Freezer? Сеа неам такви работи у комп, ама тој што има нека му го фризне мснто некој минут после defreeze. Или пред тоа со MsnBooter да го кикне од мсн.
Ова кикнувањето треба да го направи некој кој што го има Даниел на мсн, а и јас мислам дека така би проработело

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Брат, јас испробав се што знаев и умеев, ако и после ова пак не сака ти останува да им пишеш на тие од супорт.

Ова кикнувањето треба да го направи некој кој што го има Даниел на мсн, а и јас мислам дека така би проработело
E e e па да ме кикне брат ми он ме има а тука е зачленет исто Crashoveride да пробате да пратите нешо кик мсн да down? или па незнаем ај чаре ако може уште тоа да се проба супер ако не ќе ги зеем контактите и ново :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
E e e па да ме кикне брат ми он ме има а тука е зачленет исто Crashoveride да пробате да пратите нешо кик мсн да down? или па незнаем ај чаре ако може уште тоа да се проба супер ако не ќе ги зеем контактите и ново :)
ПП :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Многу поопуштен сум на месенџерите и на форумите

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
znae li nekoj kako mozam da go napravam MIRC da moze da pisuvam vo makedonija i mak gradovi.Oti kaj mojov ne mozi samo za vo stranstvo mozi nz zs.POMOS ako moze nekoj neka mi kaze kako
Blagodaram odnapred

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
znae li nekoj kako mozam da go napravam MIRC da moze da pisuvam vo makedonija i mak gradovi.Oti kaj mojov ne mozi samo za vo stranstvo mozi nz zs.POMOS ako moze nekoj neka mi kaze kako
Blagodaram odnapred

На undernet си ? Ако не си влези.. тука читај се ти пиши.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.723
Поени од реакции
11.563
Blagodaram odnapred
Ако не си на Undernet, напиши го ова /server oslo2.no.eu.undernet.org или /server mesa.az.us.undernet.org, и ќе влезеш на некој од македонските градови ( пр. /join #strumica) :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Pomos !

Zdravo drusto ,

Imam eden problem so Msn Messenger 2009 . Ako prebaruvam po kontaktite mi izlaga don't send , eve slika :

i koga ke stisnam don't send mi se gasi msn-to i moram odnovo da go priklucuvam .

Ovo mi se pojavi vednas otkako go formatiram kompjuterov i instalirav msn-to.

Ako znae nekoj sto e problemot neka pomaga .

Pozz i odnapred fala !

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Па по опуштен сум на МСН и форум

D

DeviL_32`

Гостин
Ист и на мирц и на скајп :toe: поопуштен сум кога ќе влезам на мирц со друг ник :pos:

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Zdravo drusto ,

Imam eden problem so Msn Messenger 2009 . Ako prebaruvam po kontaktite mi izlaga don't send , eve slika :

i koga ke stisnam don't send mi se gasi msn-to i moram odnovo da go priklucuvam .

Ovo mi se pojavi vednas otkako go formatiram kompjuterov i instalirav msn-to.

Ako znae nekoj sto e problemot neka pomaga .

Pozz i odnapred fala !
Софтверска грешка на Windows-от или на месенџерот што го користиш. Пробај да реинсталираш месенџер, и ако нејќе пробај различна верзија. Имаш Windows Live Messenger 8.1 од microsoft.com (не бара верификација).

=== Онтопик:

Мене полесно ми е да му кажам на некој нешто во очи, отколку на интернет или телефон :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Софтверска грешка на Windows-от или на месенџерот што го користиш. Пробај да реинсталираш месенџер, и ако нејќе пробај различна верзија. Имаш Windows Live Messenger 8.1 од microsoft.com (не бара верификација).

=== Онтопик:

Мене полесно ми е да му кажам на некој нешто во очи, отколку на интернет или телефон :)
Nisto prijatele , probav da go reinstaliram ama se javuva istata greska .

ke vidam sto ke napravam ako ne biduva ke go instaliram toj msn , no ovaj e mn poubav zatoa ako znaes nesto pomagaj ..

pozz

Б

Бат Елохим

Гостин
Полесно ми е во живо. И поопуштена сум кога праам муабет со жив човек, вака на компјутер се чувствувам со ѕид како да праам муабет.
И избегнувам муабети по скјпови или месинџери. Ептен со некој што не е во државава или нешто на кратко да се договорам.

Kajgana Shop

На врв Bottom