а што тебе кога ти е досадно си правиш муабет со нив па не ти е досадно хахаха :je:schtranga напиша:ako nekogas vi e dosadno eve botovi za msn :
smarterchild@hotmail.com
crystalballbuddy@hotmail.com
spleak@hotmail.com
espbilly@msn.com
sto da ne ?ac|d напиша:а што тебе кога ти е досадно си правиш муабет со нив па не ти е досадно хахаха :je:
Сакаш мсн? :smir:интернет си ставив и се уклучив и на мсн и на skype,но само 2-3недели и веќе НЕ;БЛАГОДАРАМ!Се разочарав од машките тотално!се некој манијаци,се некои стари,глупост тресат,одма слики бараат,мобилни,одма прашуваат дали имаш дечко,како да се приклучуваат само да ,,ќарат,,некоја женска,а јас барав другарче за муабет,онака за зафркавање,да си кажуваме шо не мачи,совети,ово-оно,не барав дечко,си имам,ама тоа е тоа,затоа толку,од интернет само Кајгана и толку!изгледа тоа не е замене мирцањето
ECE ти сиинтернет си ставив и се уклучив и на мсн и на skype,но само 2-3недели и веќе НЕ;БЛАГОДАРАМ!Се разочарав од машките тотално!се некој манијаци,се некои стари,глупост тресат,одма слики бараат,мобилни,одма прашуваат дали имаш дечко,како да се приклучуваат само да ,,ќарат,,некоја женска,а јас барав другарче за муабет,онака за зафркавање,да си кажуваме шо не мачи,совети,ово-оно,не барав дечко,си имам,ама тоа е тоа,затоа толку,од интернет само Кајгана и толку!изгледа тоа не е замене мирцањето
Некој ти го сменил пасвордот, со онаа финтата од сикрет квесчн.. на тепка и те сјебал највероватно. Совет.. направи нов е-мејл, здраво5. :wink:Имам еден проблем: Се враќам една вечер дома одам нс мсн и се е во ред. Станвам сабајлето пробвам да се уклучам ми велит грешен пасворд и пробав и од хотмаил истото грешен пасворд. Ај шо на мсц мие е гресен пасвордот сеа и на hi5 не мозам да влезам пошо ми беше истиот пасворд. А secret answer не ми теквит кој бесе. Ако знајте некој друг начин некако да влезам или некој совет да ми дајте ве молам кажете
A Hi5 можам да избришам некако без да се логирам.Некој ти го сменил пасвордот, со онаа финтата од сикрет квесчн.. на тепка и те сјебал највероватно. Совет.. направи нов е-мејл, здраво5. :wink:
Колку што јас знам, не. Кажи им на некои твои другарчиња да го рипортнат акаунтот и тој ке биде избришан од страна на наделжните во Hi5.A Hi5 можам да избришам некако без да се логирам.