Минато или иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би заминале?

• Вкупно гласачи
    206
Скоро сите би се вратиле наназад,но јас не...Би сакала да рипнам неколку неколку години 3-4...

Назад дефинитифно, ако идеме напред ќе знаеме што не очекува и нема повеќе да биде интересно...

Назад за да сменам еден датум и после сеедно ми е.:pipi:

Па прво малце назад за да сменам некои работи ,а потоа стварно би сакала малце напред бидејќи сум многу нетрпелива да видам како некои работи ќе се одвиваат...

:helou: Дали постои вчера ? Не, тоа е веќе поминато. Дали постои утре ? Не ,тоа допрва реба да дојде . За мене постои само сегашноста ,сега и тука и се трудам максимално да ја проживеам онака како што сакам,умеам и можам:smir: :smir: :smir:

би се вратил назад во лето господово 2000,гадно се поебав тогаш

Би се вратил назад и тоа за едно 15 години, а иднината не ме интересира каква ќе биди, само сакам да го сменам минатото :)

Назад...
Јули 2007, да сменам само едно нешто и одма се враќам во реалноста, ветувам:pipi:

Маааалце назад. Ама малце! За напред и онака знам, неќам да трчам. :pipi:

Би се вратил назад за барем уште еднаш да си ги доживеам најубавите моменти во мојот живот. За наредните знам дека сами по себе ќе си дојдат.

Јас би заминала напред..Не ме интересира каков е светот после мојот живот..Туку ме интересира мојот живот каков ќе е..како ќе завршам..Затоа што не знаеш каде те носи патот, јас баш тоа сакам да дознаам,затоа избирам напред...

Јас би заминала напред..Не ме интересира каков е светот после мојот живот..Туку ме интересира мојот живот каков ќе е..како ќе завршам..Затоа што не знаеш каде те носи патот, јас баш тоа сакам да дознаам,затоа избирам напред...

Toa му доаѓа нешто како пиунче у шах. Ти вика ваму ќе одиш, ова ќе направиш, ова ќе видиш. Виде? Ај сеа истото направи го сама.

Што е поентата на животот ако знаеш се што ќе ти се случи?
Нешто како самоубиство би му дошло тоа.

јас би се вратила назад за да сменам некои работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom