Минато или иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би заминале?

• Вкупно гласачи
    206
Хмм..во минатото,да попрам некој грешки,и да видам како било порано,пред мене.Во иднината не би заминала од едноставна причина,сакам да го живеам животов,не сакам да знам шо е следно шо ќе ми се десит,па за да го попрам...

дефинитивно иднина. Сепак, минатото си е минато и не вреди да се навраќаме назад. Наместо тоа иднината сигурно ќе ни донесе нови предизвици.:vozbud:

Иднина,минатото си е минато нека остане кај што му е местото.

Во иднината за да видам има ли сметка да живеам во сегашноста...

Сегашност.Добро ми е како што е сега, да не речам одлично.
Минатото не го чепкам и не би го сменила, моменти кој никогаш нема да ги заборавам и кои ме научиле на нешто во сегашноста.Работи кои ме опаметиле и кои придонеле да сум јас таа што сум сега.
Иднината-Ни неа не ја чепкам, што треба да дојде и да се случи порано или подоцна ќе се случи.Не се брзам.
Едноставно уживам во периодов:pipi:

Познато ни е минатото нема поента да се враќаме ,иднината е непознатото.

Би избрала иднина за да видам до кој степен може да пропадне светов, но под еден услов - да можам да се вратам во сегашноста:icon_mrgr Otherwise не би мрдала од сегашноста, има причина зошто сум тука:icon_cool

Минато , давно пред да настанат сите срања у светот.

Би отишол во минатото ради некои моменти што ме направиле многу среќен, а за тоа да поправам грешки што сум правел, не. Секогаш се сносувам со последиците кои следувале после грешките. Да не биле тие грешки, немале да ме направат онаков каков што сум денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom