Абе Миленко знае дека фановите на Ф1 приметуваат толку ситници кој кога и зашто претркал и сите казни зашто се па затоа не кажува. Поинтересно за вас да биде за да не ви биде сервирано на маса.
брат, иди ти у кафана и нарачај вечера. ќе очекуваш да го добиеш тоа што си го нарачал? многу нормално. ја седнуем да глеам формула, очекувам да ми се коментира формула. шо мене ме боли уво дали профилот на кубица него го потсеќал на бурекџилница или кој колкава јахта имал? плус тоа, у овие три години откоа го слушам на канал 5, секогаш истите причи ги раскажува за тоа коа бил некад на некоја трка. е видиш, тоа е разликата меѓу нас што седиме пред тв ко загрозени манијаци. ние го голтаме секој збор, секој момент од преносот, не трепнуваме. дилеите кои наоѓаат забава у тоа што миленко го дроби очигледно не го впиваат сето тоа и интересно им е да ги слушаат истите вицеви по неколку пати. извини, ама ја не сум крив што неам пилечи мозок и што барам квалитет во коментарот. вониварас убаво му објасни на алексо што не му чини на миленко, би требало и ти да го прочиташ тој пост и да се обидеш да разбереш што збориме. чоекот е дно. изволте понуди аргументи што тоа го прави миленко коментатор, па уште згора на тоа и добар, отколку и ти како и алексо да се брукаш со тоа што ке ни кажеш дека ние сме си знаеле самите, затоа немало потреба он да знае. у тој случај ич нека не ставаат коментатор, или нек го стаат бубо каров, дефинитивно посмешен е и има смисиол за хумор, наспроти ова расистов, да му залетне маслинка па да го видам