Знаеш која е разликата помеѓу Миленко и Јанко?
Миленко е оргинален, таков си е по природа и не се обидува да емитира никој. Тој е Миленко, коментира на таков начин, на некој тоа му се допаѓа на некој не. Има огромни познавања од спортот поточно формула...
Јанко е сосем друга приказна. Пробува да биде интересен, копира некои работи но и тоа не го прави најдобро...
Што е најтрагично има минимални познавања од фудбалот. Можеби на некој ви е интересен, но коментатор не треба да кажува вицеви и да се потсмева на некои фудбалери, како пто беше слуајот со Пирло кога му рече: "Пирло оди легни си". Коментарите од другарите кои навиваат за Италија или Милан не треба да ви ги опишувам...
ако миленко има појма од ф1 ја ќе лаам на месечина, он не знае имињата да им ги изговори на пола возачи, у сред трка за победа и за харалампие ми збори, за скечеви со колегите од мтв пред 20 год.. тоа не се вика познавање на ф1, тоа се вика злоупотреба на микрофонот во приватни цели, што мене лично не ме засегаат а ми ги натура. ја сакам да гледам ф1 а тоа не ми е овозможено, напротив хтв коија работи со 3 коментатори ми е ускратена. дали има некој на хтв што за себе вика дека е ќор и не догледуе? дали на хтв некој грофта и кашла у микрофон? дали некој на хтв има изјавено ја не можам да коментирам у множина, научен сум сам? ало бе, македончиња, не сме ние тие што треба да се прилагодат на ојлевци и дојлевци, ТИЕ треба да се прилагодат на тоа што го сака публиката. мислам пазете си ги коментарите: коа ми кажаа другариве што лупал, ќе седнам да го гледам, и уште прашуе дали е трката во недела? еј, дали е Ф1 во недела? е не бе у вторник се вози... мислам дајте идете глејте си шо ве занима, фудбал или голф сеедно, коа сте дрндупки за формула не ми кажувајте глупости. чоече ја да седнам поише знам од него гарант, он ако има појма колку брзини има мењачот или колку вртежи постигнува моторот, ќе си го бричам на суво. поголем аналфабет нема од него