Миленко е најлошиот спортски коментатор?

• Креатор на темата Креатор на темата Тиња
  • Време на започнување Време на започнување
чеај бе, ранко рангелов е посмешен од миленко па не коментира формула. каков коментатор е тој шо не им ги знае имињата на возачите? пола ги здткуе, пола ги вреѓа имале голем нос, и на вас тоа ви е интересно? тоа е болесно брат, као она завивање на химните. затоа луѓето пцујат канал 5, затоа ниакд нема да бидат глеани

алекс, ти моеш да си го сакаш, али немаш право да ми викаш да сменам канал брат. неам канал за мењање, ја сум си граџанин на оваа земја и нема шо ја да емигрирам за да глеам формула. тоа што типот бил нормален пред 20 години денес не значи нишо. ја буквално се извадив од кожа, ми дира најмило бе, че го пукам! ширењето расизам не е добра страна на ниеден коментатор, а најмалку па еден пробисвет кој кујзнае колку утакмици има наместо да збори за други оти му се гаделе дека биле местачи. и уше ја оцинка победа во уефа. бар газот да му е чист, да има образ да збори!!!

Добро бе Табаковски, олади малце.:)
Миленко е freestyle.:)
И ја го м,разев одпочеток, ама сеа ептен се кезам на зелените негови.
Таков си е човекот и повеќето од народот го сака тоа.:toe:

АБЕ ДОБАР Е МИЛЕНКО ,ИСКУСЕН, САМО ПОНЕКОГАШ КАЖУВА ГЛУПОСТИ КАКО НА ПР. НА МАСА МУ ИЗВАДИ ИМЕ МИСТЕР МАЛЕР,НА РАИКОНЕН ICE-MEN ИЛИ ПА ДЕМЕК КОГА БИЛ ШУМАХЕР РАИКОНЕН НЕ ОСВОЈУВАЛ БОДОВИ,НА ХАМИЛТОН ЦРНЧЕ, ИТН,АМА СЕКАКО МН. МИ Е ИНТЕРЕСЕН И НЕ ПРОПУШТАМ ФОРМУЛА 1 НА КАНАЛ 5 САМО КОГА ЗАЈБАВА А ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ПУШТАМ НА ХРТ 2,ИЛИ НА БУГАРСКАТА АЈ ПОЗЗЗ:helou:

чеај бе, ранко рангелов е посмешен од миленко па не коментира формула. каков коментатор е тој шо не им ги знае имињата на возачите? пола ги здткуе, пола ги вреѓа имале голем нос, и на вас тоа ви е интересно? тоа е болесно брат, као она завивање на химните. затоа луѓето пцујат канал 5, затоа ниакд нема да бидат глеани

алекс, ти моеш да си го сакаш, али немаш право да ми викаш да сменам канал брат. неам канал за мењање, ја сум си граџанин на оваа земја и нема шо ја да емигрирам за да глеам формула. тоа што типот бил нормален пред 20 години денес не значи нишо. ја буквално се извадив од кожа, ми дира најмило бе, че го пукам! ширењето расизам не е добра страна на ниеден коментатор, а најмалку па еден пробисвет кој кујзнае колку утакмици има наместо да збори за други оти му се гаделе дека биле местачи. и уше ја оцинка победа во уефа. бар газот да му е чист, да има образ да збори!!!

имам право не си ти тој/таа што одлучува дали Миленко ќе коментира или не, башка и видиш темава ти е FAIL повеќето се согласуваат со коментирањето на Миленко, башка Табаковски и остали можат вода да му носат на неговото знаење и искуство околу Ф1
а тоа тебе што ти го реметел тимот твој проблем, па и ферери го реметеше па и други
а за Победа имаш друга тема и гледам дека и тука не си упатен во сличајот
се на се тебе ти смета Миленко од лични причини така да џабе ломотиш и ако ти смета неговото коментирање има една направа се вика далечински управувач и со него можеш да мењаш канал, а ако неќеш да смениш канал имаш "mute" некаде е звучниче пречкртано па нема да го слушаш
барем наредниве 3 сезони ќе мора да навикниш така :helou:

Вика на Раиконен болидот е како на комшијата сто кецот :pos2:

11A.jpg

Aбе не тупи. Не глеј ако неќеш. Јас ќе штрајкувам ако го сменат Миленко и го стават Табаковски. Не дека не е добар Табаковски, него е стандард обичен коментатор. Не би ги ставила во пар со Миленко зашто ќе се убијат. :icon_lol: Така да мојот глас оди за Миленко. Барем во глупоно неделно попладне кога нема што да се прави јас се пукам од смеење.

Абе Ферари си го сакам многу, другите ги почитувам, ама Миленко е одличен. Зошто да му се лутам кога денеска еден саат се подбиваше со Ферари, кога се помочав од смеење. Како само ја долови атмосферата во екипата. Јас не се срамам што тој ја кажа вистината и онака да се пукнеш од смеење зошто инаку ќе треба да плачеме ние фановите на Ферари што ни се случува оваа сезона. Абе сакаш да гледаш формула, а ние навикнати нон стоп камерите да ги даваат црвените болиди:vozbud:, а оваа година ги нема никаде.:toe: И сега Миленко ни бил крив.:uvo: Убаво си кажа човекот и за клоците и за горивото и за ред други работи. Супер е зошто едноставно излегува од вообичаената шема на коментатор и те лепи за екран. Верувам дека и многу луѓе кои прв пат би седнале пред екраните да гледаат формула ќе ги заинтересира да го следат тој спорт.

Вика на Раиконен болидот е како на комшијата сто кецот :pos2:

Прво рече југото, па 100 кецот па почна да брмчи. Брррррмммм :pos2:

Aбе не тупи. Не глеј ако неќеш. Јас ќе штрајкувам ако го сменат Миленко и го стават Табаковски. Не дека не е добар Табаковски, него е стандард обичен коментатор. Не би ги ставила во пар со Миленко зашто ќе се убијат. :icon_lol: Така да мојот глас оди за Миленко. Барем во глупоно неделно попладне кога нема што да се прави јас се пукам од смеење.
Tabak беше закон, мене ми се свиѓаше неговото коментирање, не пропушаше моменти, се внесуваше во трката со емоции, а овој скотов утнува премногу за еден коментатор . Дуел за позиција, пропушта, дуел за титула лани, последен круг кога Глок беше поминат, тој пак, не приметува .
Едно е да имаш разбирање за некој спорт, друг е начинот на кој коментираш . . . а Миленко прави најосновни грешки, иако како што реков, најмногу ми смета што некои очигледни детали не ги приметува или ги греши, башка, неможе да сврзе една реченица асално а тоа не смее да е карактеристика на еден спортски коментатор/новинар, а кога е во прашање Миленко, '' спортски коментатор/новинар '' . :toe:
имам право не си ти тој/таа што одлучува дали Миленко ќе коментира или не, башка и видиш темава ти е FAIL повеќето се согласуваат со коментирањето на Миленко, башка Табаковски и остали можат вода да му носат на неговото знаење и искуство околу Ф1
Неда не ти држи вода ова .

п.с. Миленко смешен ? Каде ви е смислата за хумор, каде :( .

п.м.с. Повеќето членови се помлади,и не го памтат коментирањето на Табак, шознам, мене после Љубомир Николовски ( NBA ), Табак ми беше еден од најдобрите коментатори .

Tabak беше закон, мене ми се свиѓаше неговото коментирање, не пропушаше моменти, се внесуваше во трката со емоции, а овој скотов утнува премногу за еден коментатор . Дуел за позиција, пропушта, дуел за титула лани, последен круг кога Глок беше поминат, тој пак, не приметува .
Едно е да имаш разбирање за некој спорт, друг е начинот на кој коментираш . . . а Миленко прави најосновни грешки, иако како што реков, најмногу ми смета што некои очигледни детали не ги приметува или ги греши, башка, неможе да сврзе една реченица асално а тоа не смее да е карактеристика на еден спортски коментатор/новинар, а кога е во прашање Миленко, '' спортски коментатор/новинар '' . :toe:

п.м.с. Повеќето членови се помлади,и не го памтат коментирањето на Табак, шознам, мене после Љубомир Николовски ( NBA ), Табак ми беше еден од најдобрите коментатори .

Табак беше премногу крут. Знаеше и тој често да покаже дека Шуми му е антипатичен и постојано давеше со некакво пензионирање итн. Но за вкусовите не се дискутира. А големиот избор на канали на кои се пренесува формулата ти дава право да го смениш канал 5.

Табак беше премногу крут. Знаеше и тој често да покаже дека Шуми му е антипатичен и постојано давеше со некакво пензионирање итн. Но за вкусовите не се дискутира. А големиот избор на канали на кои се пренесува формулата ти дава право да го смениш канал 5.
А која ти е понтета со ова жити сФе, не давам толкава релевантност на коментаторот освен ако ептен е Мрење, и у принцип секогаш им давам предност на домашните канали во однос на странските .
Го кажав тоа што го мислам за Табак во однос на Миленко, и воопшто, за карактеристиките на еден спортски коментатор/новинар а со ова последново Миленко слабо стои . . . затоа направете една линија помеѓу знаењето кое го поседува и начинот на коментирање .

Миленко не е пример за добар коментатор, а со тоа што за некои е одличен, истото доволно говори за спорсткото коментирање воопшто кај нас кое дефакто има епитет Тиња .

Неда не ти држи вода ова .

јас го паметам и неговото а го следам и на другиот сега
а викаш дека Табакот има поголемо искуство во Ф1 од Миленко
а да прашаш публика најдобар џокер ти е тоа

А која ти е понтета со ова жити сФе, не давам толкава релевантност на коментаторот освен ако ептен е Мрење, и у принцип секогаш им давам предност на домашните канали во однос на странските .
Го кажав тоа што го мислам за Табак во однос на Миленко, и воопшто, за карактеристиките на еден спортски коментатор/новинар а со ова последново Миленко слабо стои . . . затоа направете една линија помеѓу знаењето кое го поседува и начинот на коментирање .

Миленко не е пример за добар коментатор, а со тоа што за некои е одличен, истото доволно говори за спорсткото коментирање воопшто кај нас кое дефакто има епитет Тиња .

И јас со мислењето за Табак сакав да кажам дека не е тоа што ти го испофали, дека бил коментатор. Очигледно се работи за две различни позици на нас двајцата, а никако за твое стручно анализирање за тоа како треба да изгледа еден спортски коментатор. По опширно за спортското коментирање кај нас не дискутирам ниту пак давам епитети,заради тоа што не се тема во овој пост.

јас го паметам и неговото а го следам и на другиот сега
а викаш дека Табакот има поголемо искуство во Ф1 од Миленко
а да прашаш публика најдобар џокер ти е тоа
Tи болдираното го укапира, збориме за знаењето, а тука се, на ниво, и реков, одвоете знаење и начин на коментирање . . . Миленко греши дефакто, многу греши, од состав на реченици до неприметување на некои круцијални детали од трките . . . ко она денес со Маса кога беше поминат, дури на репетицијата укапира дека тоа се случило .

Е сеа ако маате чакија на
Прво рече југото, па 100 кецот па почна да брмчи. Брррррмммм
oндак се повлекувам од дискусијата .

Е сеа ако маате чакија на oндак се повлекувам од дискусијата .

мора да го долови моментот со брчењето на 101`от од комшијата :pos:

и навикнете на Миленко оваа и најмалку уште две наредни сезони
во спротивно не ви е лоша опцијата што ја кажав на Тиња
сакале неќеле исто ви се фаќа тој е и ќе биде

а тоа тебе што ти го реметел тимот твој проблем, па и ферери го реметеше па и други
а за Победа имаш друга тема и гледам дека и тука не си упатен во сличајот
се на се тебе ти смета Миленко од лични причини така да џабе ломотиш и ако ти смета неговото коментирање има една направа се вика далечински управувач и со него можеш да мењаш канал, а ако неќеш да смениш канал имаш "mute" некаде е звучниче пречкртано па нема да го слушаш
барем наредниве 3 сезони ќе мора да навикниш така :helou:

batka gleam se naogjas licno zasegnat, ko mene sho mi go cepkaat meklaren, ti taka se penjavis deka ti go cepnale milenko. ene sea te citam i u temana za lejt najt show, go pravdas za objektivnosta. cekaj be, i ja sum patriot, i ja sum glasal za gruevski, pa sho, ne sum go storil toa zaradi milenko, tuku zaradi gruevski. ne se shlepa grujo na milenko, tuku milenko na grujo. so drugi zborovi, ne si objektiven ti samiot, a si zimas za pravo nas da ni prodavas pufki. nejkam da se naviknam da gleam formula so mute, sakam da si slusam izvorno brcenje na bolidite, a ne frikovi bez domasno vaspitanje. koj vokabular e toa, ko na ulica da laprda? ja ne gleam deka temava mi e FAIL, bas gledam deka site go potvrduvaat toa shto go pisav, se obiduva na bedni finti i so kazuva vicevi da ja kupi publikata, a ne glea sho mu se deshava pred nego, deka se ticaat do smrt, ne ja razbira strategijata vo sportot ceka da mu kazat pa da prenese otposle. toa ne e komentator, toa e parazit. samo ti tvrdis deka znael nesto i go argumentiras toa so pred 20 godini. site drugi samo kazaa deka e dvorska luda i mu se smeat oti drobi zeleni. koa pocna milenko da komentira ja mislev deka tabakot stvarno ke bide zasenet, ali ne be batka, ova e dno svih dna. i debeliot lupase deka ferarito bilo najskupa kosilka za treva, deka churelo kao da e na pogon na suvi drva, sho mene licno isto taka mi smetalo deka ne sakam vicevi, tuku sakam da gledam f1. okej, ete i ovoj morlokov se trudi kao da ja opusti atmosferata i da go skrie svoeto neznaenje, ama rasisticki navredi ili da bide slep za toa sho mu se desava u trkata, toa e neprostlivo. isto i lamprdenjeto na himnata. da ne e takva bitanga nedostojna za pocit, siguren sum deka britanskata ambasada ke izlezese so nekakva nota, so soopstenie protiv zloupotrebata na nivnite nacionalni simboli. tipot ne znae kolku e dosta ili pie/ljoka/duva/shmrka ne znam veke shto. normalen coek takvi ispadi ne si dozvoluva. ste videle na televizija drug da prai taka? na bilo koja televizija u svet?

Миленко е сељак, затоа прекинав да пратам формула на канал 5 :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom