Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат шо ти стана бе кој филм те испука:helou:Миленко има огромно искуство со коментирање и известување во Ф1,
во земјава барем му нема рамен на тоа поле
а ти ако имаш нешто против него и коментирањето негово имаш други канали а имаш и на нет да гледаш
Брат шо ти стана бе кој филм те испука:helou:
Прочитај јас у кој контекст пишав за Миленко...а не дека Миленко не чинел...
п.с Факт е дека за успешно коментирање требаат 2ца коментатори...затоа што најдобрите спортски коментирања ги водат 2ца(ХРТ,РАИ УНО...и усте многуууу многуу):salut:
Миленко има огромно искуство со коментирање и известување во Ф1,
во земјава барем му нема рамен на тоа поле
а ти ако имаш нешто против него и коментирањето негово имаш други канали а имаш и на нет да гледаш
Во земјава му нема рамен? Како да не... Што информации има тој бе? Цела трка дреми пред ПЦ... и треска зелени. И баба може тоа да го прави. До вчера името на Џенсон Батон не му го знаеше, цело време Џејсон го викаше.. ти ќе ми кажеш му немало рамен.. ај молим те.
Во земјава му нема рамен? Како да не... Што информации има тој бе? Цела трка дреми пред ПЦ... и треска зелени. И баба може тоа да го прави. До вчера името на Џенсон Батон не му го знаеше, цело време Џејсон го викаше.. ти ќе ми кажеш му немало рамен.. ај молим те.
не биди смешен бе прво информирајсе
60 трки коментирани од лице место, 3 интервјуа со Сена и ред други кои оставам на тебе да ги побараш
а тоа дека дреми пред ПЦ појди еднаш и види како е да си коментатор на каков бил настан и дали е само дремење
после дојди и тогаш дај соодветен коментар
Whatever...GOD BLESS Ivan Blazicko and Neven Novak. Не знам дали овие двајца го интервјуирале Сена, али само вода може Миленко да им носи.![]()