Милан - Јувентус |02.03.2014| 20:45

Конечен тип

• Милан (1)

Гласови: 14 24,6%
  • Нерешено (X)

Гласови: 13 22,8%
  • Јувентус (2)

Гласови: 30 52,6%

• Вкупно гласачи
    57
Статус
Затворена за нови мислења.
Јуве мора да победи поради проста причина што следуваат 3 натпревари во 10 дена со Фиорентина период во кој Рома има само 1 натпревар мора да се искористи. :)

Чист кец, Јуве дужи за гол ди Мунтари, и сами се свесни за тоа !!
Не дека Милан е појак, туку ќе игра поопуштено Јуве, плус мора да се чуваат за тешките натпревари во ЛЕ што им престојат, со големата и семоќна, и од господ пратена на земјата да доминира Фиорентина !!
Аха, мисли си дека ке се чуваат. :)
Конте се додека математички не ја осигура титулата во Серија А во ниеден натпревар во лига нема да се штеди, европа е секогаш во втор план, посебно сега кога се игра ЕЛ.

1795320_848271648533399_1987624874_o.jpg
Monteolivio :D

http://www.goal.com/en/news/10/ital...elli-ruled-out-of-juventus-clash?ICID=HP_BN_3

Минатата сезона не играше поради суспензија од 3 натпревари. Оваа сезона не играше на првиот меч пак поради суспензија од 3 натпревари. Сега нема да игра поради повреда.

Слабо си местиме да не игра Балотели против нас :sneaky:

Ништо чудно да си ги поделиме бодовите вечерва онака братски.

По денешниот ајде да не речам кикс на Рома, убеден сум дека утре Јуве нема да победи (исто волку убеден бев во купот против Рома ден унапред знаев дека ќе киксаме дека Конте одмараше дел од играчите, односно знаев дека нема да се замара)...

По денешниот ајде да не речам кикс на Рома, убеден сум дека утре Јуве нема да победи (исто волку убеден бев во купот против Рома ден унапред знаев дека ќе киксаме дека Конте одмараше дел од играчите, односно знаев дека нема да се замара)...
Што чекаш? Зимај документите од куќата и правац у кладилница. Добар ти е коефициентот за 1х, ќе имаш за уште еден спрат.
proxy.php

Што чекаш? Зимај документите од куќата и правац у кладилница. Добар ти е коефициентот за 1х, ќе имаш за уште еден спрат.
proxy.php
Па чекам ти да подречеш, како што подрече во купот Рома- Јуве :icon_lol:

2-0 ili 2-1 da ne ispadne deka ne spomnav
proxy.php

Милан е фаворит, сепак и Јуве не играат лошо, во добра форма се и знаат да изненадат на вакви утакмици .. очекувам победа на Милан, доколку Јуве извлече Х, ќе биде премија за нив :)

Што напраи бе Буфон, аууу....
Милан доминира....

И дур пишуем лафот казнува....

Искрено жал ми е за миланезиве,ова што им се дешава не е хумано,го напикаа Јуве у шише,ама џабе нејќе да влезе топката у гол.

@blanco @Scirea

p. s. не заслужи Милан да губи ама премлаки беа ударине на Кака поготово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom