Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
А кај прочитавте дека почнале да влегуваат во дворови многу ме интересира ? Може само се исплашила од голема група мигранти така да нема потреба да се преувеличува беспотребно.

Има илјадници бездомници низ државава, шо не ги прибереш по дома, о ти голем хуманисту?
прво, никој не рече да ги прибере дома. само дека нема причина да паѓа у несвест како да видела духови. второ, што знаеш ти за мене и што сум направил за бездоминиците кај нас, и како сум реагирал кога некој од нив дошол на моја врата.

прво, никој не рече да ги прибере дома. само дека нема причина да паѓа у несвест како да видела духови. второ, што знаеш ти за мене и што сум направил за бездоминиците кај нас, и како сум реагирал кога некој од нив дошол на моја врата.
Не знам, кажи ми.
Дома ги прибра, со тебе живеат?

дали реков дека бабата требало да ги викне овие што и прошле од дворот да живеат со нејзе?
Остај ја сеа бабата, она кажуа дека не сака да и ја окупираат старата куќа и да и ги пустошат посевите, она посекако е расист, нацист и остало.
Де кажи колку премрзнати бездомници од државава прибра зимава ти дома, ги нахрани, се заангажира за нив?

Остај ја сеа бабата, она кажуа дека не сака да и ја окупираат старата куќа и да и ги пустошат посевите, она посекако е расист, нацист и остало.
Де кажи колку премрзнати бездомници од државава прибра зимава ти дома, ги нахрани, се заангажира за нив?
nema nitu eden прибрано дома кај него, само се потресува на форумов, инаку за смрта на тое што умреле по пат за да ја преминат границата се виновни оние кои ги натерале патот, а не локалното население, ама толку има фаќат црпките..

Бабата е наша, затоа плука по неа, а овие што идат навака се негови.
За тие тројцата што се удавија лично треба да одговараат тие хипиците што ги влечеа со јажиња.
Убијци!

LGBTUFOQW абе каци ти ? :pos: Љубим ти лептир машниче :D

12744293_1058547357545436_7414481922429939658_n.jpg
Ке дојде време и нив кога ке почнат да ги учат да летаат.

Не обраќај му се, о каур недостоен. Инкомпрехенсибилен е за нас. Он е Магус, Конџурер на еден анноуабл вокабулар. Не го ставај појзонот на земска пркос под една ваква инкандесенција. Ја така се заебав и го осетив неговиот фајр и бримстоун. Не оди и ти по тој роуд.
OStrelija ? i ja sum from there .

...ако дојдат (не 1000, туку толку колку што можеле да и влезат)... ќе се пробам да се ставам во нивна кожа и да најдам решение за ситуацијата за добро на сите. што трескате глупости стварно не ми е јасно.
Пробај па јави какво решение ќе најдеш... Иако нема некоја голема дилема дека во таа ситуација секако ќе добиеш кожа.

Нешто како случајот со овој имигрант (освен што наместо еден имигрант, би била поголема група)
:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...aped-at-public-swimming-by-Iraqi-migrant.html
http://www.telegraph.co.uk/news/wor...pool-after-having-too-much-sexual-energy.html

Ципрас со остра изјава кон организаторот на обидот за нелегален влез во Македонија.
Побара да не се манипулираат бегалците и да не се охрабруваат нелегално да ја поминуваат границата.

Исто пред десетина дена Ципрас побара економска помош од ЕУ за изградба на кампови и сместување на сто илјади имигранти.

Добро бе ти мозок имаш ли??? Солџер молџер како и да се нарекуваш! Ако земеш да ја извадиш тоа главата твоја од ..... и ја погледнеш малку мапата и видеата, ке видиш дека после реката поминуваат директно низ посевите на лугето и се запоседнаа на нив како и во старата кука на бабата што плаче. И друго, додека пешачеа по пругите, сите викендици што беа покрај пругата гевгелија - скопје ги искршија, испосраа и испомочааа.

Друга работа, ако толку си хуманист, иди на некој немачки форум па кењај и кукај против Меркел, зашто ако таа толку ги сака, ке прати авиони и ке си ги земе таму. Не тука на една државичка од 5 декара место и една шака гладен народ да му кажуваш што и како да прави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom