Мигрантите низ Македонија

G

Goldie

Гостин
А кај прочитавте дека почнале да влегуваат во дворови многу ме интересира ? Може само се исплашила од голема група мигранти така да нема потреба да се преувеличува беспотребно.

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Има илјадници бездомници низ државава, шо не ги прибереш по дома, о ти голем хуманисту?
прво, никој не рече да ги прибере дома. само дека нема причина да паѓа у несвест како да видела духови. второ, што знаеш ти за мене и што сум направил за бездоминиците кај нас, и како сум реагирал кога некој од нив дошол на моја врата.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
прво, никој не рече да ги прибере дома. само дека нема причина да паѓа у несвест како да видела духови. второ, што знаеш ти за мене и што сум направил за бездоминиците кај нас, и како сум реагирал кога некој од нив дошол на моја врата.
Не знам, кажи ми.
Дома ги прибра, со тебе живеат?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
дали реков дека бабата требало да ги викне овие што и прошле од дворот да живеат со нејзе?
Остај ја сеа бабата, она кажуа дека не сака да и ја окупираат старата куќа и да и ги пустошат посевите, она посекако е расист, нацист и остало.
Де кажи колку премрзнати бездомници од државава прибра зимава ти дома, ги нахрани, се заангажира за нив?

?

..........

Гостин
Остај ја сеа бабата, она кажуа дека не сака да и ја окупираат старата куќа и да и ги пустошат посевите, она посекако е расист, нацист и остало.
Де кажи колку премрзнати бездомници од државава прибра зимава ти дома, ги нахрани, се заангажира за нив?
nema nitu eden прибрано дома кај него, само се потресува на форумов, инаку за смрта на тое што умреле по пат за да ја преминат границата се виновни оние кои ги натерале патот, а не локалното население, ама толку има фаќат црпките..

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Бабата е наша, затоа плука по неа, а овие што идат навака се негови.
За тие тројцата што се удавија лично треба да одговараат тие хипиците што ги влечеа со јажиња.
Убијци!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.942
Не обраќај му се, о каур недостоен. Инкомпрехенсибилен е за нас. Он е Магус, Конџурер на еден анноуабл вокабулар. Не го ставај појзонот на земска пркос под една ваква инкандесенција. Ја така се заебав и го осетив неговиот фајр и бримстоун. Не оди и ти по тој роуд.
OStrelija ? i ja sum from there .

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.449
...ако дојдат (не 1000, туку толку колку што можеле да и влезат)... ќе се пробам да се ставам во нивна кожа и да најдам решение за ситуацијата за добро на сите. што трескате глупости стварно не ми е јасно.
Пробај па јави какво решение ќе најдеш... Иако нема некоја голема дилема дека во таа ситуација секако ќе добиеш кожа.

Нешто како случајот со овој имигрант (освен што наместо еден имигрант, би била поголема група)
:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/6913180/10-year-old-boy-raped-at-public-swimming-by-Iraqi-migrant.html
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/austria/12144039/Iraqi-migrant-admits-raping-boy-in-Austrian-pool-after-having-too-much-sexual-energy.html

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.955
Ципрас со остра изјава кон организаторот на обидот за нелегален влез во Македонија.
Побара да не се манипулираат бегалците и да не се охрабруваат нелегално да ја поминуваат границата.

Исто пред десетина дена Ципрас побара економска помош од ЕУ за изградба на кампови и сместување на сто илјади имигранти.

Raynor

Mr.Terrible
Член од
16 април 2014
Мислења
384
Поени од реакции
583
Добро бе ти мозок имаш ли??? Солџер молџер како и да се нарекуваш! Ако земеш да ја извадиш тоа главата твоја од ..... и ја погледнеш малку мапата и видеата, ке видиш дека после реката поминуваат директно низ посевите на лугето и се запоседнаа на нив како и во старата кука на бабата што плаче. И друго, додека пешачеа по пругите, сите викендици што беа покрај пругата гевгелија - скопје ги искршија, испосраа и испомочааа.

Друга работа, ако толку си хуманист, иди на некој немачки форум па кењај и кукај против Меркел, зашто ако таа толку ги сака, ке прати авиони и ке си ги земе таму. Не тука на една државичка од 5 декара место и една шака гладен народ да му кажуваш што и како да прави.

Kajgana Shop

На врв Bottom