Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
10-ци илјади испратиле а 50 не примаат назад...
само брат Љубе е пенисилин за нив (* Раштански лозја)
Пакистан не ги прими сите мигранти кои беа протерани од Грција

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=54364

Последно уредено:
10-ци илјади испратиле а 50 не примаат назад...
само брат Љубе е пенисилин ѕанив (* Раштрански лозја)
Пакистан не ги прими сите мигранти кои беа протерани од Грција

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=54364
Ако не ги прима Пакистан нека ги вратат во Турција.

Оф топик е ама смешни сте со цицатите на Черчил, човекот кој сакаше да ја срамни со земја цела источна и југоисточна Европа (исто ко фашизмот) само убаво што планот не му беше прифатен т.е. блокиран.

И кој е главниот виновник за конечната загуба на егејска македонија. Да тој, а не Тито, комунистите, Сталин или шо знам кој како што ве лажат препишувачите на историјата денес. (знам дека сум у тежок офтопик ама морав)

Ако бил лош, не значи дека бил глуп. Напротив, многупати се работи за исклучително интелигентно човече чии зборови држат место. Во денешни услови сталинистичката идеологија е многу по несоодветна. Доказ е попедерчувањето на антифа движењата.

Последно уредено:
Видеово кажува се .. па дури и повеќе од тоа што имав јас да кажам.
П.С Заради таквада маторка дртава во европскиот парламент не знам на која минута беше ЕУ си пука сама на себе во нога, ако е толку добродушна нека се прошета со се ќерка и низ тие прифатилиштата да види што и мислат емигрантите :)

Mauritian immigrant а.k.a со легални документи и со легална постапка

Човек што е дојден поштено да си заработува плата, живее со години во Европа, и ги учи децата да го сакаат и да го бранат новиот нивни дом.

http://www.mkd.mk/makedonija/politi...chkata-granica-marokanci-udrija-so-kamenja-po

И така Хумантираците, и невладините организации се повлекле на Македонска територија од страв... Па нели беа мирни, цивилизирани, и не преставуваа никаква опасност мигрантиве....Хоштаплери

http://www.mkd.mk/makedonija/politi...chkata-granica-marokanci-udrija-so-kamenja-po

И така Хумантираците, и невладините организации се повлекле на Македонска територија од страв... Па нели беа мирни, цивилизирани, и не преставуваа никаква опасност мигрантиве....Хоштаплери

Е тоа да видиш. Сите бегаат кај "лошите" :D Побезбедно било!

images

Samo ovie... nikoj drug za ova divo pleme

Во случај да се прашувате што се случува со жените и децата со овие што штрајкуваат на граница

Фото од сиријска мајка со децата денес и пред 20 год. Таткото ја дувнал во Германија
12342348_1068800379837816_5415809971151233710_n.jpg
[DOUBLEPOST=1449226445][/DOUBLEPOST]
"During World War II, members of the Muslim Brotherhood spied for Hitler's Nazis in the Middle East and fought for Hitler as Nazi troops in two specially formed Muslim Waffen-SS HandscharDivisions"
http://www.billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.html
Факт е дека Хитлер имал сојузи со арапи и црнци. Имало и црнци што учествувале во SS дивизиите. Но мислам дека ако Хитлер денес би бил жив не би дозволил вака во Германија да влегуваат реки од нецивилизирани хорди што силуваат германски жени и деца.

Последно уредено:
Факт е дека Хитлер имал сојузи со арапи и црнци. Имало и црнци што учествувале во SS дивизиите. Но мислам дека ако Хитлер денес би бил жив не би дозволил вака во Германија да влегуваат реки од нецивилизирани хорди што силуваат германски жени и деца.
Јас не знам што би било кога би било, но знам дека Хитлер доволно го симпатизирал радикалниот ислам и го користел за своите цели, исто како и западните држави (и тајни служби). За тоа што би било кога би било денес, може само да нагаѓаме.
Да не зборувам за тоа дека не треба да се огледуваме на идеологијата на таков човек, кој меѓу другото имал за цел да го истреби и словенскиот род.

Јас не знам што би било кога би било, но знам дека Хитлер доволно го симпатизирал радикалниот ислам и го користел за своите цели, исто како и западните држави (и тајни служби). За тоа што би било кога би било денес, може само да нагаѓаме.
Да не зборувам за тоа дека не треба да се огледуваме на идеологијата на таков човек, кој меѓу другото имал за цел да го истреби и словенскиот род.
Големите сили секогаш го користеле исламот за вршење на нивните прљави работи, некогаш тоа биле нацистите и комунистите, денес се алатка на капиталистите.Затоа што капацитети на муслиманите се толку. Вечно да бидат пиони во туѓи раце а никогаш големи играчи.

Далеку од тоа дека треба да го симпатизираме нацизмот, јас воопшто не сум фан на Хитлер. Се согласувам со тебе дека пан германизмот кој е срцето на нацизмот е штетен за нашиот словенски род.

Знам дека работава е многу хипотетичка и е што би било кога би било, ама мислам дека Хитлер во споредба со Меркел не би дозволил вакво нешто, барем не со волкав интензитет да се случува во Германија.Заради поголемата лидерска цврстина што ја покажувал

Не станува збор само за Хитлер, било кој голем европски лидер од негов калибар како Тито, Ататурк и сл не би го дозволил сега ова. Затоа беше потребно да се инсталираат поженчени лидер без кичма.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom