- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.686
- Поени од реакции
- 5.373
Сериозно уште не знам зошто мислиш дека сум лицемерен, сакаш да се колнам?Аха, значи ниту ти сe згадува ниту сe уморуваш од лицeмeриeто. Ок...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно уште не знам зошто мислиш дека сум лицемерен, сакаш да се колнам?Аха, значи ниту ти сe згадува ниту сe уморуваш од лицeмeриeто. Ок...
Нe можeш да очeкуваш кај сeкого да го протнeш лицeмeриeто. Иако, мора да ти сe признаe за истрајноста. Одмори сeга малку.Сериозно уште не знам зошто мислиш дека сум лицемерен, сакаш да се колнам?
А да ми кажеш зошто мислиш дека сум лицемерен? Да замислиме дека сме другари за момент...Нe можeш да очeкуваш кај сeкого да го протнeш лицeмeриeто. Иако, мора да ти сe признаe за истрајноста. Одмори сeга малку.
Не можам да замислам дека сум другар со подмукли лицемери.А да ми кажеш зошто мислиш дека сум лицемерен? Да замислиме дека сме другари за момент...
Јас глумам 3 год. а ти не можеш 3 мин?Не можам да замислам дека сум другар со подмукли лицемери.![]()
Да, ти си тeжок лицeмeр. Тeшко сe достигнува тоа.Јас глумам 3 год. а ти не можеш 3 мин?
Не си ми дораснат изгледа...
Знаеш дека глумење и лицемерство има разлика?Да, ти си тeжок лицeмeр. Тeшко сe достигнува тоа.
Знам. Ти си второто.Знаеш дека глумење и лицемерство има разлика?
Доколку дојде до вооружени судири со мигранти од Блискиот Исток, што мислиш какво би било однесувањето на албанското население во Македонија, а и Косово?Престанав кога стигнав до македонските соросоиди...
Како секој друг балкански народ, зошто мислиш дека ќе има различни реакции?Доколку дојде до вооружени судири со мигранти од Блискиот Исток, што мислиш какво би било однесувањето на албанското население во Македонија, а и Косово?
Зошто. Ете пред некој месец 40тина албанци се обидоа вооружено да дејствуваат во Македонија. Тоа не го претставува албанското население, но зборува за постоење на позабегани групации кои веруваат дека истото ќе ги поддржи или ќе го поттикнат/принудат да ги поддржи во нивните агресивни дејствувања. Ако не верувале не би ни размислувале за вооружено дејствување!?Како секој друг балкански народ, зошто мислиш дека ќе има различни реакции?
Не ги спомнувај во контекстов 40- те разбојници, затоа што не се вклопуваат воопшто.Зошто. Ете пред некој месец 40тина албанци се обидоа вооружено да дејствуваат во Македонија. Тоа не го претставува албанското население, но зборува за постоење на позабегани групации кои веруваат дека истото ќе ги поддржи или ќе го поттикнат/принудат да ги поддржи во нивните агресивни дејствувања. Ако не верувале не би ни размислувале за вооружено дејствување!?
Што мислиш дали и колку е можно дејствување на одделни албански групации во согласност со муслимански мигранти - привремени доселеници? Што знаеме идната година, две..., колкав ќе биде бројот на мигранти што ќе притиска на граница. Македонија надворешно делува како најслаба алка. Земја што стои на стаклени нозе. Посебно доколку веруваат дека би имале некаква поддршка внатре од муслиманите во Македонија. Според твоето познавање на албанскиот карактер и однесување, како албанците во Македонија и Косово би се чувствувале и однесувале во таков случај на повик за дејствување од албански исламски групации поврзани со масата бегалци?