L
Löwe
Гостин
Може тој што ми брише постови цело време да ми се обрати во пп?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи што те мачи?Може тој што ми брише постови цело време да ми се обрати во пп?
Ако мислиш дека си го фатил господ за мадиња со тоа што си модератор, се лажеш.Ај на друго место терајте си го напорниот хумор со навреди.
И, не можи.
kaza covekot so izgledani 10 seta u tenisot vo svojot 37 godisen zivot.*навива за џокле, еден од поголемите дебили карактерно во тенисот, со најдебилна фан база која некогаш се собрала околу некој тенисер. изгуби се.
кажа човекот што почна да прати тенис пред три години.kaza covekot so izgledani 10 seta u tenisot vo svojot 37 godisen zivot.
hint: сервисеркажа човекот што почна да прати тенис пред три години.
hint: сервисер![]()
Среќа Рафа не спасуваше брејк топки исто ко и Роџер.Ебати гзникот со спасената брејк топка на 3-3, наместо 3-5 за Надал, сега ќе лета по теренот стариов.
Оти не сте реални не мие јасно.Се фатил з спасенат брејк топка на фед, а надал спаси 5 претходните гемови.Ебати гзникот со спасената брејк топка на 3-3, наместо 3-5 за Надал, сега ќе лета по теренот стариов.
Среќа Рафа не спасуваше брејк топки исто ко и Роџер.
Да со помош од НЕЦ. Сосила ли слепи се правите или слепи сте?Оти не сте реални не мие јасно.Се фатил з спасенат брејк топка на фед, а надал спаси 5 претходните гемови.