Mgame - Македонски Ogame!

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.F
  • Време на започнување Време на започнување
Јузерот и пассот се кеј сензитив
какви си ги напишал на регистрацијата така треба да бидат кога ке се логирас
Хеппа Тогаш избриши ги Tonchie и Tonchie1. :)

Пред малку ми даваше еден ерор кога ставав повеќе градби одеднаш, ама заборавив да го запишам извештајот.
Сега ставив 5 градби без проблем.

mgame ne raboti na opera pa morav mozila da spustam.
koga sakam da vidam za sojuzot info mi vagjat
Allianz Information (1)
Diese Allianz existiert leider nicht!

edit:samo vo nov tab valjda....

Понекогаш и во мозила то го ваѓат....Ама не многу често, па кога ќе ми се појавит то одам во галаксија и од таму влегувам во сојузната страна

Доколку ви треба хостинг и краток subdomain ( доколку сакате, купете си домен, ќе ви го хостирам него ) , контактирајте ме, ќе добиете, бесплатен ( частам :) ) и стабилен.

sakav da kazam deka na opera voopsto ne raboti. nitu meni ne vagja. a to so e deka sojuzot ne postoi go vagja od statistika na mozzila. microsoft explorer nemam probano.

Аман средете со хостингот ова ептен е килаво губам волја за игра :).И преводот обавезно да се среди.

sega denojve se redi na podobar server. taka so za brzo vreme ke e se podobro.

Дури и преводот? :)
Има од се` по нешто - англиски, француски, германски...

Јас сум tranceaddict а планетата Psy Planet. :helou:

хаха цела скрипта им е земена..И јас пробав да направам ама глупав е интерфејсот и + theme фајловите ги влечи од серверот на ogame.org,Така да не е толку интересно со тој интерфејс ;)

А, зашто не можам да видам инфо на ниедна алианса?
ми вика Diese Allianz existiert leider nicht!

Офишл анаунсмент...

Со амин на раководството на форумов (барем еден од нив, сумљам дека ги прашал другите :kez:) на емГејм (емНештоДруго) штотуку е формирана алијанса Кајгана.

Сите кајганоматачи коишто се волни (не волна за плетење, него имаат воља) да придонесат кон ширење на Кајгана империјата и во овој универзум, се добредојдени (а и пожелни) :)

Е, неее...!

хаха цела скрипта им е земена..И јас пробав да направам ама глупав е интерфејсот и + theme фајловите ги влечи од серверот на ogame.org,Така да не е толку интересно со тој интерфејс ;)

temi mozat da se napravat. i temata moze da se smeni koga sakas.

Аа Внуче доаѓам во алијанса :)

И забележав превеле некои работи. Пофалба што се трудат, ама сеа ме мрзи да им пишувам мејлови каде грешат во преводите, а има многу грешки, посебно кај бродовите. И во мое време не се учеше српски на школо, ама до толку лош превод не сакам да гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom