Металци и стереотипи и предрасуди за металците

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Кај нас скапо им било да трошат керозин за авионот да летал затоа не не прскаат... иначе готови бевме до сеа... остај тоа заразни болести шириме...

Абе не ме вреѓај мајмун види го металец ме нарече абе се капам јас море секој ден се туширам и заби мијам немам отпревртено крава наопаку и немам спијано на гробишта скапан еден...

:pos2: ме изнасмеа брат
Тоа ти е брат... сиромаштија они на нас ќе трошат керозин.. треба ли да си летка Бранко зо авионче? Па и него да го бутне некој да го отепа :)

Абе не ме вреѓај мајмун види го металец ме нарече абе се капам јас море секој ден се туширам и заби мијам немам отпревртено крава наопаку и немам спијано на гробишта скапан еден...
И ОЛУК НЕМАШ КРАДЕНО!

Имаше в горно маало едно младо шо беше металец, имаше и заклетва металска положено ко беше во Ресен појден еднаш, тој велеше “Ја се капам ко ќе почнат да ми излегаат бели црвја под мишки“

E тоа имам ама за прочка глумев металец и морав да украдам еден за пиво да пијам(иначе тоа маскенбал)

E тоа имам ама за прочка глумев металец и морав да украдам еден за пиво да пијам(иначе тоа маскенбал)
Ја еднаш крадев олук со еден другар, и то замисли он рокер беше не беше металец!

Хех тој бил шворц и затоа крадел олуци а нема врска што музика слушал
ако е металец тоа би му било хоби ама пошо е рокер бил шворц сигурно

Ја еднаш крадев олук со еден другар, и то замисли он рокер беше не беше металец!

рокерите често глумат дека се металци и имитираат металци али они грешат пошто они крадат секакви олуци додека металците крадат САМО поцинковани али никогаш ни еден вистински металец не би украл пластифициран олук. Така најлесно се прави разлика помеѓу рокер и металец.

Абе скејтавме па да си напраиме нешо ко реил за вежбање :) И го пуневме со цигли да не се накрши целиот коа ќе стапнеме на него.. и многу тропаше дојде комшијата ни го зема после саат време играње :(

рокерите често глумат дека се металци и имитираат металци али они грешат пошто они крадат секакви олуци додека металците крадат САМО поцинковани али никогаш ни еден вистински металец не би украл пластифициран олук. Така најлесно се прави разлика помеѓу рокер и металец.
Не не не беше пластифициран! Лим брате :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom