Металци и стереотипи и предрасуди за металците

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Кај нас скапо им било да трошат керозин за авионот да летал затоа не не прскаат... иначе готови бевме до сеа... остај тоа заразни болести шириме...

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Кај нас скапо им било да трошат керозин за авионот да летал затоа не не прскаат... иначе готови бевме до сеа... остај тоа заразни болести шириме...

:pos2: ме изнасмеа брат

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
А во темава кај се кремовите, само металци гледам пишуваат.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абе не ме вреѓај мајмун види го металец ме нарече абе се капам јас море секој ден се туширам и заби мијам немам отпревртено крава наопаку и немам спијано на гробишта скапан еден...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
:pos2: ме изнасмеа брат
Тоа ти е брат... сиромаштија они на нас ќе трошат керозин.. треба ли да си летка Бранко зо авионче? Па и него да го бутне некој да го отепа :)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе не ме вреѓај мајмун види го металец ме нарече абе се капам јас море секој ден се туширам и заби мијам немам отпревртено крава наопаку и немам спијано на гробишта скапан еден...
И ОЛУК НЕМАШ КРАДЕНО!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Имаше в горно маало едно младо шо беше металец, имаше и заклетва металска положено ко беше во Ресен појден еднаш, тој велеше “Ја се капам ко ќе почнат да ми излегаат бели црвја под мишки“

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
E тоа имам ама за прочка глумев металец и морав да украдам еден за пиво да пијам(иначе тоа маскенбал)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
E тоа имам ама за прочка глумев металец и морав да украдам еден за пиво да пијам(иначе тоа маскенбал)
Ја еднаш крадев олук со еден другар, и то замисли он рокер беше не беше металец!

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Хех тој бил шворц и затоа крадел олуци а нема врска што музика слушал
ако е металец тоа би му било хоби ама пошо е рокер бил шворц сигурно

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ја еднаш крадев олук со еден другар, и то замисли он рокер беше не беше металец!
рокерите често глумат дека се металци и имитираат металци али они грешат пошто они крадат секакви олуци додека металците крадат САМО поцинковани али никогаш ни еден вистински металец не би украл пластифициран олук. Така најлесно се прави разлика помеѓу рокер и металец.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе скејтавме па да си напраиме нешо ко реил за вежбање :) И го пуневме со цигли да не се накрши целиот коа ќе стапнеме на него.. и многу тропаше дојде комшијата ни го зема после саат време играње :(

рокерите често глумат дека се металци и имитираат металци али они грешат пошто они крадат секакви олуци додека металците крадат САМО поцинковани али никогаш ни еден вистински металец не би украл пластифициран олук. Така најлесно се прави разлика помеѓу рокер и металец.
Не не не беше пластифициран! Лим брате :)

Kajgana Shop

На врв Bottom