tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Кај нас скапо им било да трошат керозин за авионот да летал затоа не не прскаат... иначе готови бевме до сеа... остај тоа заразни болести шириме...
Кај нас скапо им било да трошат керозин за авионот да летал затоа не не прскаат... иначе готови бевме до сеа... остај тоа заразни болести шириме...
А ти во кои спаѓаш?А во темава кај се кремовите, само металци гледам пишуваат.
Тоа ти е брат... сиромаштија они на нас ќе трошат керозин.. треба ли да си летка Бранко зо авионче? Па и него да го бутне некој да го отепа:pos2: ме изнасмеа брат
:pos2:Тоа ти е брат... сиромаштија они на нас ќе трошат керозин.. треба ли да си летка Бранко зо авионче? Па и него да го бутне некој да го отепа
METALEC EDEN!! >.<Лелеее не сум се искупал 2 месеца. Косава ми е мрсна ка чеврт бурек!
И ОЛУК НЕМАШ КРАДЕНО!Абе не ме вреѓај мајмун види го металец ме нарече абе се капам јас море секој ден се туширам и заби мијам немам отпревртено крава наопаку и немам спијано на гробишта скапан еден...
Ја еднаш крадев олук со еден другар, и то замисли он рокер беше не беше металец!E тоа имам ама за прочка глумев металец и морав да украдам еден за пиво да пијам(иначе тоа маскенбал)
рокерите често глумат дека се металци и имитираат металци али они грешат пошто они крадат секакви олуци додека металците крадат САМО поцинковани али никогаш ни еден вистински металец не би украл пластифициран олук. Така најлесно се прави разлика помеѓу рокер и металец.Ја еднаш крадев олук со еден другар, и то замисли он рокер беше не беше металец!
Не не не беше пластифициран! Лим братерокерите често глумат дека се металци и имитираат металци али они грешат пошто они крадат секакви олуци додека металците крадат САМО поцинковани али никогаш ни еден вистински металец не би украл пластифициран олук. Така најлесно се прави разлика помеѓу рокер и металец.