Металци и стереотипи и предрасуди за металците

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеее не сум се искупал 2 месеца. Косава ми е мрсна ка чеврт бурек!

Уште од сабаље малер ќе ми биде бе металец видоф(се опулив в огледало)
аа брат лошо ти е тоа.. од сеа само на хи5 да се глеаш или на мајспејс (ако имаш) ако не мене да ме глеаш барем поубаФ сум х) (мада не сум те вишол ама ја сум боље х))
Лелеее не сум се искупал 2 месеца. Косава ми е мрсна ка чеврт бурек!
Абе само ко четврт? Коа ќе стигнеш до 3 пити да се јавиш! х)

Абе јас носам 45 број чевли ама ми смрдат ко за 50
Ама нарцис си бил ти бе томи

Абе јас носам 45 број чевли ама ми смрдат ко за 50
Ама нарцис си бил ти бе томи

Лол абе ја коа идам кај другари не соблакам патики од шо ми смрдат ногите... ама стварно х)

ами и јас бре(заебанција:и оти ми се партал чорапите)

Не знам дали ви смрдат чорапите, ама иронијава дефинитивно почна радиоактивно да ви смрди.

Абе брат олади, кулирај, се заебаваме само :helou:
Не е темава ставена во хумор. Значи, тука треба да се дискутира за стереотипите кои постојат за металот и „металците“.

У Швајцарија нема металци пошо тамо владата издвојува пари од буџето за борба против таја болест и секоја година по два пати, еднаш на пролет и еднаш на есен со авиони ја запрашуваат цела Швајцарска со препарати против металци (истио препарат ја убива и компировата златица и зелкината ѓонѓола)

У Швајцарија нема металци пошо тамо владата издвојува пари од буџето за борба против таја болест и секоја година по два пати, еднаш на пролет и еднаш на есен со авиони ја запрашуваат цела Швајцарска со препарати против металци (истио препарат ја убива и компировата златица и зелкината ѓонѓола)

Аууу, значи затоа се распаднале Celtic Frost...

Не е темава ставена во хумор. Значи, тука треба да се дискутира за стереотипите кои постојат за металот и „металците“.
Па брат ние само го пишуваме тоа шо они го зборат за нас.. нивните стереотипи за нас, “металците“

Па брат ние само го пишуваме тоа шо они го зборат за нас.. нивните стереотипи за нас, “металците“
Види што убаво кажа господинот Лет3

Абе кај ви истекнуваат вакви глупости

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom