- Член од
- 17 август 2005
- Мислења
- 1.410
- Поени од реакции
- 23
Не сакам никого да навредам но според мене т.з. металци се луѓе кои целта им е со тавкиот начин на однесување и облекување да привлечат внимание врз себе.
Според мојот впечаток тоа се луѓе кои можеби мислат дека не се доволно впечатливи, патат од ниска самодоверба, не се доволни ценети во друштвото и решааваат да станат металци и со тоа мислат и се тешат дека ќе сменат нешто во животот т.е. ќе го сменат начинот на кој до тогаш луѓето гледаале во нив.
Mорам да контрирам, бидејќи сметам дека тоа шо го напиша е тешка глупост...прво металците, барем колку шо ја се разбирам ( а не сум металка) воопште не сакаат да привлечат внимание, тие си имаат едно посебно движење и воопште не се експонираат на начинот на кој кажа ти, туку напротив, за разлика од новокомпонованите до вчера шмизли кои тоа го прават само со цел да привлечат внимание и да бидат видени додека не помине тој тренд. И која ти е таа глупост дека немаат самодоверба и не се ценети у друштво?! те молам, тресеш шипки, иам чуено дека се поемотивни али дефинитивно и поинтелегентни од останаттите, и веруј ми оние пичиња со миничи имаат мнооогу помалце самодоверба и се понеценети у друштво од било кој металец/металка, слушни некоја метал песна од подобрите и обиди се да го разбереш тесктот па после пиши trojanac