Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Единствено добро што видов на видеото погоре се патиките на вокалот , а додуше и каишот не му е лош.
А ја едино шо видов е дека СИТЕ СЕ ИСТИ! Или истиот е на сите инструменти? Сеедно срањееееее!
А што е најдобро во целава ситуација што постојат многу бендови кои свират кавер од овие шупациве,баш од оваа песна...ЖАЛНО!Ама,хит ми се вакви бендови,сега ќе постирам уште едни посмешни.

ХИТ!

wannabe moshpit!

Закон е ова бе...едвај чекам да излезе...само се надевам оваа година ќе има трибјут а не само седење у кафич.

Закон е ова бе...едвај чекам да излезе...само се надевам оваа година ќе има трибјут а не само седење у кафич.
Мора да има трибјут оваа година, глупо беше минатата година, а и не се ни слушаше звукот како што треба.
Btw, го преслуша ли Forensic Follies од Buckethead? Подосаден албум во животов немам слушнато.

Баш ради тоа не го преслушав...првите 2/3 песни...не можев натака. Чоекот мора да почне асални песни пак да прави...у стил на Bucketheadland, Monsters and Robots и Crime Slunk Scene....вака дури мука ме фаќа коа ќе ми текне каков талент арчи.

Металика се закон бенд ларс тропа како луд брејјј а на хетфелд му нема рамен ѕверови се....ама на последнио албум заебаа ја нешто ц ц ц не го очекуваах тоа јас...и не серете дека металика се комерцијала они сите пари ги заработиват од живи свирки....ц ц ц па имате ли вие појма од метал?

Металика се закон бенд ларс тропа како луд брејјј а на хетфелд му нема рамен ѕверови се....ама на последнио албум заебаа ја нешто ц ц ц не го очекуваах тоа јас...и не серете дека металика се комерцијала они сите пари ги заработиват од живи свирки....ц ц ц па имате ли вие појма од метал?

ха ха ха.колку неповрзано со ништо што се зборело во скоро време,како металика да се метал и друго ништо нема.ха

Брат нз 1 кој не очекувал вакво нешто од последниот,претпоследниот, и претходните чил аут рок албуми.....сите знаевме каде се сега металика

Веќе 20 години се комерциала....

Пари од живи свирки пред 90та можда...наваму ........хм....т'ц

Иначе да имаме појма од метал ние....

Коа ќе ми се избаци вака некој од вселената -_- -_- :nerv:

Баш ради тоа не го преслушав...првите 2/3 песни...не можев натака. Чоекот мора да почне асални песни пак да прави...у стил на Bucketheadland, Monsters and Robots и Crime Slunk Scene....вака дури мука ме фаќа коа ќе ми текне каков талент арчи.
Последниов е ептен катастрофа. Ај претходните 2-3 и не беа така лоши, ама forensic follies ептен ме разочара.

Ова ми е доволно да го изгледам за да ги занемарам лошите албуми на Бакетхед:

:)

Ej извини брат позерчина сме ние.Врска немаме.Металика стварно закон се.Сите пари од живи свирки им се.
ПА ТИ НОРМАЛЕН СИ БЕ ШТО ТРЕСИШ.ПА НЕ ГЛЕДАШ ЛИ ДЕКА ХИТ НА MTV ДОЛГО ВРЕМЕ БЕШЕ The day that never come АЈ ОДИ ВО ТИА ТЕМИТЕ ЗА КОМПЈУТЕРИ ВО КОИ СЕ НАДЕВАМ НЕ ТРЕСИШ ООООЛКУ ГЛУПОСТИ АЈДЕ ЧИКУ

Најпаметен ми стоиш ти од сите овдека... Некако има нешто во тебе што ме тера да верувам дека си во право... Ама.. Дај не се заебавај... Кај ја најде темава па се појави тука? Ти си некако замрзнат од `87 па сеа те размрзнуват? Ајде уживај си во St. Anger или не знам што... И ќути си... Ако си слушнал само Металика во животот не мораш да даваш глупи мислења... Ај уживај...:vozbud:

Последниов е ептен катастрофа. Ај претходните 2-3 и не беа така лоши, ама forensic follies ептен ме разочара.

Ова ми е доволно да го изгледам за да ги занемарам лошите албуми на Бакетхед:

:)

Ги отупев на одмор со оваа...:)...у воз спиевме на плејлиста од чоеков...Population Override, оние со Тревис албумите и други чил песничиња...ама у последно време зафркава ептен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom