Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Како што Нирвана го дигна гранџот на највисоко можно совршенство, истото го направи Металика со металот.

а кој ги Дигна Металика?
немојте да ги заборавате Веном ..причината за тоа што се металика денес (или беа) ..Џејмс уште од самиот почеток почна да го имитира Кронос ..али некако им тргна и станаа тоа што се..за разлика од Веном

иначе според мене Металика се мртви одамна..
Kill 'Em All (1983)
Ride The Lightning (1984)
Master Of Pappets (1986)
Justice For All (1988)

Тоа беше Металика Според мене ...
сега не знам за вас

Пошо глеам овде се берат металци само да кажам дека откупувам бакар
ако има некој....

R.I.P. Стефи.
Пред 15ина саати го гледав во живо со Grimus, уште не ми се верува дека го нема повеќе. :(

Aј лесна му земја....греота, не го познавав човекот, ама стварно добар тапанар беше. Знае ли некој од што?

Нека му е лесна земјата...
Стварно трагично.

Викаат дека смртта е само почеток.Нека овој почеток за Стефан биде лесен како прашината која се крева под нозете на коњот на кој патува кон вечниот мир

hail of bullets.Каков бенд,еј!!ги видов тука од shadow_rr.ме заинтересира сличноста со болт троуер и да,можам да кажам дека звучат баш како што треба,бруталност до немај каде,такви спори и моќни делови баш како што сакам =)

hail of bullets.Каков бенд,еј!!ги видов тука од shadow_rr.ме заинтересира сличноста со болт троуер и да,можам да кажам дека звучат баш како што треба,бруталност до немај каде,такви спори и моќни делови баш како што сакам =)
Ретко да најдам некој нов бенд да звучи Old School до коска. btw, нивното ново EP - Warsaw Rising кое излезе пред еден месец kicks ass. Мора и тоа да го преслушаш (ако веќе го немаш), како надополнување на минатогодишниот албум.

Ретко да најдам некој нов бенд да звучи Old School до коска. btw, нивното ново EP - Warsaw Rising кое излезе пред еден месец kicks ass. Мора и тоа да го преслушаш (ако веќе го немаш), како надополнување на минатогодишниот албум.

не,го немам сеуште...уште го преслушувам of frost and war.мада,ќе го симнам сигурно деновиве и тоа ип,сигурно е убиствено како и ова.

не,го немам сеуште...уште го преслушувам of frost and war.мада,ќе го симнам сигурно деновиве и тоа ип,сигурно е убиствено како и ова.
Многу е ѕверско. Има 2 нови песни, една преработка (Twisted Sister - Destroyer) и 3 live песни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom