Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146

изгледајте го добро,поfail бенд...има?НЕ!кои комедии,и +иммортал потези..смешки.

Њ Т Ф!!!!! Да не ги глеав на почетокот како се глупираат и ќе речев дека ми се свиѓа...ама после тоа...најбоље момент коа ќе кренат гитарите двајцата негде на пола песна таму.

Препорака за добра Nu-Metal песна? XDD

Њ Т Ф!!!!! Да не ги глеав на почетокот како се глупираат и ќе речев дека ми се свиѓа...ама после тоа...најбоље момент коа ќе кренат гитарите двајцата негде на пола песна таму.

а шер моментот на крај?и имортал потезите?А и не знам што може вистински да ти се допаѓа во песнава,според мене се што свират,и тие демек метал моменти се миљион пати исвирени,а не ни звучат убедливо,моќно,ни ништо..

изгледајте го добро,поfail бенд...има?НЕ!кои комедии,и +иммортал потези..смешки.

:pos: , ме насмеа сабајлечки :) .
Башка тоа ако го прочитавте сред видео „Crabcore“ :pos: .
Вокалов wannabe Oli Sykes (Bring me the Horizon) , цел бенд wannabe Deathcore , Metalcore or some br00tal sh1t l1k3 th4t а уствари звучат ко тинејџерка со незгодна менструација.

:pos: , ме насмеа сабајлечки :) .
Башка тоа ако го прочитавте сред видео „Crabcore“ :pos: .
Вокалов wannabe Oli Sykes (Bring me the Horizon) , цел бенд wannabe Deathcore , Metalcore or some br00tal sh1t l1k3 th4t а уствари звучат ко тинејџерка со незгодна менструација.

А што е најдобро во целава ситуација што постојат многу бендови кои свират кавер од овие шупациве,баш од оваа песна...ЖАЛНО!Ама,хит ми се вакви бендови,сега ќе постирам уште едни посмешни.

ХИТ!

Единствено добро што видов на видеото погоре се патиките на вокалот , а додуше и каишот не му е лош.

Ова не е смешно :nenene:

Мелокорот е кор кој најбргу успева да ме испровоцира, а и овие ала блек пароди мувс, со чепењето нозе и басот под м**а . . . .:S:S

Ова не е смешно :nenene:

Мелокорот е кор кој најбргу успева да ме испровоцира, а и овие ала блек пароди мувс, со чепењето нозе и басот под м**а . . . .:S:S

ама не се пародија,овие се сериозен бенд!ХА ХА ХА.

Има бендови кој вредат од металкорот , ама ретки се . Сеа се емовци кој сакаат да бидат br00tal се металкорци ... А полека и деткорот ми го земаат :( .
Ама ако , правите се држат.

Прво спотот е крш барем да правеа некој потези со гитарине нешо едно др а не безе везе .....Второ како што кажа TheSunCries ''и тие демек метал моменти се миљион пати исвирени,а не ни звучат убедливо,моќно,ни ништо'' Мн точно али ипак бендов може некако да ти се пикне под кожа....:)

А што е најдобро во целава ситуација што постојат многу бендови кои свират кавер од овие шупациве,баш од оваа песна...ЖАЛНО!Ама,хит ми се вакви бендови,сега ќе постирам уште едни посмешни.

ХИТ!

ова како на Школка ме потцеќа :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Единствено добро што видов на видеото погоре се патиките на вокалот , а додуше и каишот не му е лош.

И тоа е крш ...не глеаш убаво :):):)

Има бендови кој вредат од металкорот , ама ретки се . Сеа се емовци кој сакаат да бидат br00tal се металкорци ... А полека и деткорот ми го земаат :( .
Ама ако , правите се држат.

Мелокорот е тотално утнат субжанр, нема добри бендови таму......:smir:

Мелокорот е тотално утнат субжанр, нема добри бендови таму......:smir:
Шознам , Melodic Death мешан со Metalcore убаво ми звучи ... Бендови како Heaven Shall Burn на пример...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom