TheSunCries
фак.......i am dead!
кој е за добар,стар олдску хеви метал,блексабатски...еве му.бендов е од 70та.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој е за добар,стар олдску хеви метал,блексабатски...еве му.бендов е од 70та.
Која идеологија бе брат, Satan my Master? Монотони стануваат веќе, сите бендови истото го пеат.
![]()
Btw, ова на се' личи, само на човек не.![]()
брат, ова ти е чист прогресивен РОК....што значи дека не е метал и си ја промашил темава
Ги слушав како помал, по рокот кога бев
јас баш мислам дека се почетоци на хеви метал =)Кој е за добар и интересен блек метал нека ги чуе kralice,американски бенд се,заеби ти што се викаат кралице,а кој е за добар слаџ,бла бла нека ги чуе black shape of nexus.
брат, ова ти е чист прогресивен РОК....што значи дека не е метал и си ја промашил темава
Ги слушав како помал, по рокот кога бев
Брат сепак ова повеќе личи на Рок одколку на Метал.A ти да не ја промаши темава случајно?
Lucifer's Friend ти се old school heavy metal, како што кажа thesuncries погоре - блексабатски метал
И преслушај ја песната пред да постираш, а не да бараш по некакви сајтови жанр за секој бенд.
Брат сепак ова повеќе личи на Рок одколку на Метал.
Можи да има барано по сајтови ама го погодил сајтот.
Не зезај бе дај заслушај ги.Прогресивност и рок рифови и ритам
Знам бе сине.Зато реков дека и да си читал си го погодил сајтот.Брат ми ги слуша бе, што тресат зелени овие хеви биле...
Знам бе сине.Зато реков дека и да си читал си го погодил сајтот.
Брат добри се жими се.Ама Брус појче ми праи ќефбај д веј слушни го клипчето, некни за ова ти зборував...од мејден вокалот што беше замена за брус
Брат добри се жими се.Ама Брус појче ми праи ќеф