Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
И не е финтата само да собереш луѓе и ко на овци да им пушташ музика. Еве ова одговори ми: што сака да пренесе Тиесто со неговата прекрасна музика? :)
Треба и малку душа во музика, плус желба за свирење (а не за правење пари).

И не е финтата само да собереш луѓе и ко на овци да им пушташ музика. Еве ова одговори ми: што сака да пренесе Тиесто со неговата прекрасна музика? :)
Треба и малку душа во музика, плус желба за свирење (а не за правење пари).

Абе не се замарајте... Репорт на админ - troll sighted и готово, чоекот нема балге везе у музика и тачно он е тако звана "ignorant sheep"...

Замисли си да платиш 25 евреи карта, да се придружиш на компанија од 300 000 луѓе и да гледаш како некој си работи на лап-топ. :)

Можеби сурфа на нет или гледа порки, кој знае дали врти на плочите? :)

ај слушајете си ѓубре мене ку* не ме боли само да си знаете по селско од тоа нема
а картата не е ни приближно 25 евра жалам ама за на тиесто е нешто 3 по 25 евра ако за металот е по 1 евро карта хахахахха

ај слушајете си ѓубре мене ку* не ме боли само да си знаете по селско од тоа нема
а картата не е ни приближно 25 евра жалам ама за на тиесто е нешто 3 по 25 евра ако за металот е по 1 евро карта хахахахха
Па тоа е разликата брат, метал музичарите би свиреле и онака, не ни планираат да прават пари од музиката, туку си свират онака за мерак.

Па тоа е разликата брат, метал музичарите би свиреле и онака, не ни планираат да прават пари од музиката, туку си свират онака за мерак.

па затоа ретко некој се наоѓа да ги цени у ова време денеска не збориме за 1991 година тоа биле други времиња

Пријателе, селско е што се маваш по теми и во секоја пишуваш едно те исто. Мочаш спроти ветер, не почитуваш туѓи мислења (и вкусови) и се правиш апла будала пред сите.

Слушај си го Тиесто, ама почитувај ги и другите стилови, бидејќи секогаш тоа што го сакаш ти не мора да е и најдобро, а секако другите не мора да се сложат со тебе.

ако мочам по некого тоа е по тебе и на темава биди ми еба* цел живот слушај си ѓубре ова е мојот последен пост во темава а од тебе поголема будала изглеа нема
хаахха
П.С ме заболе тоа пред кого сум се правел будала пред металци тоа за мене од дамна умре
ППС. уште кога се родив металот го ебе* и веке не ме интересира таа работа:drk:

YES, си отиде :vozbud::pos2:

"ај не ме смеј веќе не се замарам со копуци мали ко тебе слушај си ѓубре и сеа идеш на блок на мојот профил ке ти биде забрането веке да пишуваш МЕТАЛЕЦ"
Ахаха со каков човек имаме работа ЛЕЛЕ!:pos2::kesa:

Ах како не бев вчера дома....иначе Александарче...малото тоа... ти треба тебе уште многу памет у глава и векни леб да јадеш за да сватиш уствари дека тие 350 000 се само мал дел од многуте прости луѓе што би платиле карта за чоек што уствари ништо не прави.

Со ова требаше да го сечете уште пред 10 поста, напиша некаде дека Тесто е еден чоек што све праи сам. Што прави толку он жити све....за џабе троши плочи што можеш да ги слушаш на раат како што треба.

ShadowRR треба да му се даде клип од оние импровизациите на Buckethead и DJDisk да види што е DJ што знае да ракува со опрема...не шапшал спремен и у гз да го ебат за пари да земе.

па затоа ретко некој се наоѓа да ги цени у ова време денеска не збориме за 1991 година тоа биле други времиња

Да, тоа беа други времиња. Но, за жал дојде периодот на сељачизам и "ренесанса"...

ај да отвараме шампањско типов си замина од темава:vozbud:

Кај сте бре металчуги?! Ви ја размрда темава малку детенцево.
Му дадов еден картон, верувам ќе му биде за памет.

Јас ојдов да слушам раповача и рагамафинача. Продолжете со муабет за металот.

Пис мацо!!!
Пиисс баббооо...

гледам посета од 3 лице сме имале тука на темата и ни е затруена .. страшно, величи го тиесто бреј ццц . туку да се врнам на темата , чув го Obscura - Cosmogenesis, албумот растура .. Оbscura се надминале со овоа издание . друга јака ствар шо слушам у последно време Behemoth - Demigod, мамојебачина. другa ствар Heaven In Her Arms - 黒斑の侵蝕 (Erosion of the Black Speckle) јапонско Screemo , вришти ли вршти , има елементи од progressive hardcore, metal, and post-rock музиката нема збор, јако до коска. тоа screemo-то почна да ми лежи, друга јака screemo ствар исто Mesa Verde - the old road, пичка матер е албумот ,страшно добар.Мaudlin of the Well - Part the Second излезе сеа , не е лош . Mastodon - Crack the Skye испадна поодамна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom