Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Кај трансер изиграва и Тиесто слуша еј...ццц хаха:smir:, ја и бас и гитара за сите Death песни сум освен некои без солата шо не ги знам (секако) али до декември ке научам :) Ајде ке се најдат луѓе ке се снајдеме ке го напраиме тој Tibute! Читам на emtywords.org на повеќето трибјут свирки низ светот (шо се ретки) едни од нив сме ние (мкд) освен 2008ма... Мора да се праи годинава!

Кај трансер изиграва и Тиесто слуша еј...ццц хаха:smir:, ја и бас и гитара за сите Death песни сум освен некои без солата шо не ги знам (секако) али до декември ке научам :) Ајде ке се најдат луѓе ке се снајдеме ке го напраиме тој Tibute! Читам на emtywords.org на повеќето трибјут свирки низ светот (шо се ретки) едни од нив сме ние (мкд) освен 2008ма... Мора да се праи годинава!

е ај каква музика пушта тиесто ама си паметен ти бе леле

е ај каква музика пушта тиесто ама си паметен ти бе леле
Еве како инвалид со мрсна коса ќе ти кажам нешто: масирање на грамофонски плочи е далеку од квалитетна музика. А и самиот си кажа: тиесто пушта музика, за разлика од метал бендовите кои ја создаваат музиката.

Еве како инвалид со мрсна коса ќе ти кажам нешто: масирање на грамофонски плочи е далеку од квалитетна музика. А и самиот си кажа: тиесто пушта музика, за разлика од метал бендовите кои ја создаваат музиката.

да да али кој собира по 350 000 луѓе на концерт ај да те прашам тоа
и сеа сваќаш сто значи тоа а
дека тиесто го ценат сите хаххаха иди слушај си го тоа ѓубрето
кога Кобеин ке собере толку луѓе јави ми се или прати линк
еве ти линк сеа да видиш нешто и да видиш кој кого масира ај кажи ми зш сите го слушаат

што бе ти ја направи темата ја си кажувам свое мислење металците се инвалиди со мрсни коси не сум ја крив тоа
ПС ТИЕСТО ЗАКОН

Иди изгуби се од темава, да не беше металот кур од трансот ти ке видеше мртва ни една... тој "Skazi", "Xenomorph" шо мислиш како се дигнаа, праат преработки на метал песни, и да незборам уше кои други...

еве ти линк сеа да видиш нешто и да видиш кој кого масира ај кажи ми зш сите го слушаат

Кој рече дека Кобеин е метал, ти знаеш нешо за метал уопште?
Знаеш за Москва Моснтерс оф рок, 1,5 милион луѓе на Пантера, Металика? ти УОПШТЕ знаеш ли што значи поимот андерграунд во музиката?

Иди изгуби се од темава, да не беше металот кур од трансот ти ке видеше мртва ни една... тој "Skazi", "Xenomorph" шо мислиш како се дигнаа, праат преработки на метал песни, и да незборам уше кои други...

да ја изгубам невиноста на мајка ти ебати металецот ти изгуби се од странава и сеа скааш да ми кажеш дека тиесто сите песни ги прави врз база на матал а хаххахахаха ме насмеа сеа баш

хахха ај прати клип па да видам 1.5 мил луѓе на пантера т.е најгрда музика што можела да постои

да ја изгубам невиноста на мајка ти ебати металецот ти изгуби се од странава и сеа скааш да ми кажеш дека тиесто сите песни ги прави врз база на матал а хаххахахаха ме насмеа сеа баш

Да бе сеа вади се со пцовки... Може тиесто не али првите трансери шо ли е тоа таму шо мислиш од каде им дојде идеата? Хинду + метал + копјутерски миди срања и фајлови = транс

хахха ај прати клип па да видам 1.5 мил луѓе на пантера т.е најгрда музика што можела да постои

Па пиши на youtube неписмен ниеден. П.С. заебан ми е пц-то неможам youtube да отворам некој за мене плс... да му покаже како хеликоптери и армијата на Русија се палат на музиката таму да види молим вас...

П.С. Тролу изгуби се од темава, не ти е местото тука...

хахахахах не му отвара youtube абе и да ми ставиш линк не ти глеам тоа ѓубрето
П.С ИЗГУБИ СЕ ОД СТРАНАВА МРСЕН АЛООО

Metallica, Pantera и AC/DC свиреле пред околу 1.5 милиони луѓе на Monsters of Rock во Москва, 1991 година.

Ај иди шетај сеа и не ја сери више темава.

Еве кои собраа повеќе публика од Тиесто.

ама свиреле порано сеа тиесто свири металчиња јасно е сеа хахахаха:drk: идете на метал :drk:

лелееллеелле 91 година хахахахахахахха ова со тиесто клипот е сеа

тешко некој сеа да го надмине тиесто згора на тоа човекот не работи у група се сам си прави:baeh:

И шо има врска кога е снимено видеото?

ама свиреле порано сеа тиесто свири металчиња јасно е сеа хахахаха:drk: идете на метал :drk:

Па КОГА КЕ СОБЕРЕЛ некој таков ко тебе у 91 толку луѓе шо мислиш, p.s. Си видел на Wacken, Metal Camp колку луѓе идат? да на зборам уше кои други фестивали кои збираат по илијадници луѓе. И тоа без помош на телевизија рекламација и др...

Die by my hand, as I creep across the land...

Милион луѓе одзади се дерат DIE! DIE DIE!

Јасно е кој е кој сега? :)

тешко некој сеа да го надмине тиесто згора на тоа човекот не работи у група се сам си прави:baeh:

Поголема ГЛУПОСТ од ова не сум прочитал во мојот живот....ццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom