Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 624 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 289 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 105 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.150
Среќен 42ри роденден Чак!!! Иако си меѓу мртвите, сеуште живееш меѓу нас..:smir::smir:

DEATH TRIBUTE With Rare Chuck Schuldiner Lead Guitar Track

Среќен роденден Чак :(
May 13 1967 - December 13 2001 - Missing You, Always... Loving you, Forever...Forgetting You, Never...! RIP CHUCK! HAPPY BIRTHDAY

Za tie so neznaat pesnata se vika Hardly a Day Goes By, koj saka mozam da mu ja pratam, R.I.P. Happy B-day Chuck Missing you indeed!

Ahh godinava mora Death Tribute da praime... ako ne uspeat tie do sea sho praea ja i tome Mora citas tome? MORA!

Za tie so neznaat pesnata se vika Hardly a Day Goes By, koj saka mozam da mu ja pratam, R.I.P. Happy B-day Chuck Missing you indeed!

Ahh godinava mora Death Tribute da praime... ako ne uspeat tie do sea sho praea ja i tome Mora citas tome? MORA!
Јас го неам уште тој левел за ниеден инструмент од дет! Ама колку и да неможам Чак да го пеам, ќе пробам ако треба! :) Текстовите ги знам! :)

Мац ова ќе го зееме да лупа на трибјутот!

Почни со првите албуми од дет, тие се полесни за свирење.

Кога сме веќе кај тапани :

Бубњарот на Hour of Penance !
Кој ги нема чуено , нека ги чуе. Многу добро звучат.

Јас се нудам за Lack of Comprehension, Crystal Mountain, Trapped in a Corner и Pull The Plug. Гитара нормално...незнам ништо друго. :P

Кристалната планина е прилично лесна песна(се до солото каде вечно заглавувам) :)

Не е толку тешко бе...малце треба да повежбаш на тие брзите делчиња ама не е нешто посебно тешко.

abe so vezbanje se se postignuva taka da sedni mu malce na soloto povezbaj go i posle nekoe vreme ne go sviri i posle samo ke ti doe:helou:

значи нешто по down по нападно од металот за мене нема.ТИЕСТО ЗАКОН :helou:

што бе ти ја направи темата ја си кажувам свое мислење металците се инвалиди со мрсни коси не сум ја крив тоа
ПС ТИЕСТО ЗАКОН

Back
На врв Bottom